Корнелия Нинова доби смелост от резултата на балотажа в София,

...
Корнелия Нинова доби смелост от резултата на балотажа в София,
Коментари Харесай

Корнелия се наду посреднощ: Големият губещ е ГЕРБ!

Корнелия Нинова доби храброст от резултата на балотажа в София, който виси на косъм, и реши да даде брифинг по късна доба.

" Изключително сме удовлетворени от резултатите. Категорично покачваме броя на кметовете си и печелим 4 регионални града. Увеличаваме броя на гласовете и за общински съветници. За нас това е извънреден триумф. " Това разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти след първите резултати от балотажа. 

" Големият губещ на тези избори е ГЕРБ. Този модел стартира да се разгражда, само че това е единствено началото ", сподели тя. Ако Българска социалистическа партия не е консолидиран, щяхме ли да реализираме тези резултати?, отговори Нинова на журналистически въпрос.

Нашите хора преживяваха дописване на бюлетини, платен избор и демонстрираха мощ, безапелационна бе тя.

Какво ще се случи с некоалицията, си е тяхна работа. По думите й от Българска социалистическа партия ще внесат избор на съмнение.

Дали е поздравила Ваня Григорова за резултата й, лидерката на Българска социалистическа партия сподели: Браво за тази акция, направи хубава акция - жива, същинска за хората.
Висше качество в политиката е да умееш да прави съюзи, сподели тя. Трябва да има ред, правова страна, да няма ангажименти, съобщи лидерката на Българска социалистическа партия.

72 ни стават кметовете, това не е триумф на Българска социалистическа партия, в случай че подредим страната, ще е триумф за всички ни. Ако се преборим с дълбоката страна, ше е победа за всички ни. Радвам се, че хората повярваха на тези локални избори, добави Нинова.                                                   
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР