Корейският производител Hyundai Motor Company официално представи новия си кросоувър

...
Корейският производител Hyundai Motor Company официално представи новия си кросоувър
Коментари Харесай

Hyundai заби всички с този кросоувър на водород

Корейският производител Hyundai Motor Company публично показа новия си кросоувър на водородни кафези, който се споделя Hyundai Nexo. Премиерата на модела се състоя по време на изложбата за потребителска електроника CES в Лас Вегас, написа Ауто медия бг. В компанията дефинират Nexo като " софтуерен флагман, който ще играе значима роля в проектите на Hyundai за внедравянето на 18 екологични автомобила на международните пазари до 2025 г ". Продажбите му ще започват до края на годината.

Автомобилът е оборудван с най-модерни системи за помощ на лидера, включващи камери за кръгообразен преглед, ситуирани от всички страни на автомобила. Те демонстрират картина от областите, които са отвън обсега на обичайните огледала, като тя се излъчва непосредствено на екран в салона.

Освен това всъдеходът Hyundai Nexo става първият модел на корейската марка със система за автоматизирано конфигуриране на кормилното ръководство по този начин, че то да поддържа лентата на придвижване.

Друга специфичност е функционалността Highway Driving Assist, употребяваща сензори и данни от навигацията за автоматизирана конфигурация на скоростта. В оборудването на водородния кросоувър влиза и система Remote Smart Parking Assist, помагаща паркирането на автомобила.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР