Коремът е една от най-проблематичните области за повечето момичета и

...
Коремът е една от най-проблематичните области за повечето момичета и
Коментари Харесай

Как да направим корема плосък

Коремът е една от най-проблематичните области за множеството девойки и дами. Дори тези, които не са склонни към напълняване, постоянно имат изпъкнало коремче.

За да премахнем непотребното коремче, е належащо освен да се занимаваме със спорт, само че и да стартираме да се храним вярно. По отношение на храненето - пробвайте се да започнете да се ограничавате от нездравословните храни - не яжте брашнени артикули или намалете количеството с най-малко 20% и свикнете с него, а по-късно последователно намалете с още.

Веднага включете и артикули със комплицирани въглехидрати (свежи и ярки плодове и зеленчуци като картофи, моркови, цвекло, тиква, царевица, грах, круши, ябълки).

Постарайте се последното ви хранене да е най-малко един час и половина преди сън.

Пийте доста вода (не други течности). Абсолютно изключете приема на алкохол.

Също по този начин, ще би трябвало да следвате избран режим на хранене, да се откажете от прекомерно мазни храни с изключение на от брашно, сладки и пържени храни.

Хранете се постоянно (до 6 пъти на ден) на дребни порции. Списъкът на храните би трябвало да включва плодове, зеленчуци, риба, диетично месо.

Ограничете солта до най-малко.

Заедно с потребното и рационално хранене би трябвало най-малко три пъти седмично да се упражнявате най-малко 30 минути. Можете да изберете за себе си това, което ви харесва - вървене, тичане, скачане въже, плуване, фитнес класове, игри навън.

Но би трябвало въпреки всичко да се знае, че мазнините напущат последователно цялото тяло, а в региона на корема на последното място. Невъзможно е да се губи тегло на тъкмо избрани места.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР