Концентрация, съобразена скорост и спазване на правилата. Това са само

...
Концентрация, съобразена скорост и спазване на правилата. Това са само
Коментари Харесай

За индивидуалната и колективна отговорност или `бонус без малус`, докато шофираме

Концентрация, съобразена скорост и съблюдаване на разпоредбите. Това са единствено част от нещата, които ни оказват помощ да се оправим със тапите, напрежението и конфликтните обстановки на пътя. Разбира се, основен фактор е и отговорността на останалите водачи и участници в придвижването на пътя. Но даже и да сте най-сигурният лидер в света, даже и всички останали да са прецизни и съзнателни, има доста променливи, които не можете да предвидите – времето, трафика, повреди и не на последно място – постовете на пътните служители на реда и мобилните екипи за надзор. 

Решение за това по какъв начин може да избегнем още стрес, закъснение и нерви към този момент има. С приложението MyPatrol потребителите се предизвестяват един различен, когато видят патрулка (особено в случай че тя е ловко скрита в някоя пресечка или зад някое крайпътно храстче). Не казвайте, че не сте изпадали в сходна обстановка. Карате си умерено и се смеете в диалог с другари, когато внезапно като че ли отникъде се появява палката (за кошмарите на хората, свързани с нея ще приказваме различен път). А изражението на водача? Безценно…. Ако някой ме попита по какъв начин може да се смени страстта на човек за една стотна, ще му кажа: Когато види пътен патрул. Или шепненето в колата „ Полицаи, полицаи… “. Случвало ви се е много постоянно, нали?

Спокойно, има милиони хора като вас, само че те към този момент не разчитат на колегиално присветване с фаровете, а употребяват приложението MyPatrol доста сполучливо. И освен това, в приложението може освен да съобщите за „ скрита “ патрулка, само че и да поддържате връзка и споделяте с доста други хора. MyPatrol дава опция на всички консуматори единствено с едно кликване да улеснят останалите участници в придвижването, да алармират за тапи, поправки и всевъзможни скрити и не толкоз скрити спънки по пътя. Също по този начин, всеки консуматор може да удостовери или отхвърли докладвания патрул. Защото груповата взаимност и отговорност улеснява. Абсолютен „ бонус без малус “. Така че, пътувайте умерено и безаварийно и бъдете потребни на останалите участници в придвижването.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР