Руският президент Владимир Путин е готов за преговори за Украйна,

...
Руският президент Владимир Путин е готов за преговори за Украйна,
Коментари Харесай

Песков: Информацията на Ройтерс не е вярна. Путин е готов за преговори, но ако това доведе до постигане на целите ни в Украйна

Руският президент Владимир Путин е подготвен за договаряния за Украйна, само че този развой би трябвало да докара до реализиране на задачите на специфичната военна интервенция на Русия. Така прессекретарят на президента Дмитрий Песков разяснява обявата на " Ройтерс ", че Путин е подготвен за договаряния за фиксиране на границите на сегашната фронтова линия.

" Това не е правилно ", оцени верността на информацията на " Ройтерс " представителят на Кремъл. Президентът нееднократно е заявявал, че е подготвен за договаряния, само че договаряния, с цел да се реализиран задачите, които в този момент реализираме посредством специфична военна интервенция. Тези цели са ясни, а действителностите също са ясни ". Песков напомни, че съветската конституция " фиксира състава на Руската федерация, в това число четири нови територии ".

Говорителят на съветския водач напомни, че Путин е показал " формирани по-рано доста комплицирани документи ", които " биха могли да бъдат някаква основа за започване на някакви полемики, само че нищо повече ". По-рано съветският президент беше отбелязал, че отхвърлените от Киев по разпореждане на Запада Истанбулски съглашения от март 2022 година биха могли да бъдат основа за споразумяване на въпроса в Украйна.

Агенция " Ройтерс " цитира анонимни източници, съгласно които съветският президент е подготвен за мирни договаряния при изискване, че бъде закрепена сегашната фронтова линия в Украйна. В същото време събеседниците на организацията обявиха, че съветският водач е подготвен да продължи да води война, в случай че Киев и Западът не се съгласят да проведат мирни договаряния. 

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР