Константин Папазов заяви на днешната пресконференция в Левски, че е

...
Константин Папазов заяви на днешната пресконференция в Левски, че е
Коментари Харесай

Папазов: Влизам в затвора за Левски, ако мога и банка ще обера!

Константин Папазов съобщи на днешната конференция в Левски, че е подготвен на всичко, с цел да обезпечи финансовата непоклатимост в клуба.

" Ако може да създадем по този начин, че тази 106-годишна история да е друга от всички останали истории, тъй като и други клубове има. Ето, Ботев две години преди нас са учредени, Славия пък през 1913-а. Други клубове, устроени по-късно, в комунизма им е помагано.

Ние няма да допуснем няколко неща. Едното е Левски да бъде с тире, което е мощно афиширано, и до момента в който можем, ще използваме всички законови средства.

Няма да обираме банка, без значение че, в случай че мога, бих обрал банка и бих влезнал в пандиза за Левски. Никой няма да ми се сърди с изключение на фамилията, което към този момент задоволително съм го обрекъл ", съобщи Папазов.
 Тити Папазов: Казах на Стрезов, че ще го тупна и по този начин стана напрежението
Тити: Казах на Стрезов, че ще го тупна и по този начин стана напрежението посред ни

" Аз през февруари си извадих сърцето и го дадох на клуба "

" Имахме предварителни диалози за Ната, при които изискванията бяха атрактивни за Левски. Всеки един клуб се старае да извлече максимума като капацитет на своите играчи. Първоначалната дата, която беше оповестена и трябваше Ната да стане състезател на Левски, беше изменена по избор на собствнеика на Царско село.

Те изчакваха оферта от чужбина. Единственият, който ще води раговори за Ната, е господин Сираков. Имаме остра потребност от играчи в средата на терена.

Ако някой различен беше притежател, нямаше да се оправи с тази обстановка. Г-н Сираков е различим. Левски е знак на успеха ", добави Тити.
 Тити Папазов: Защо не ми задавахте въпроси в предходните два пъти, когато спасявах Левски?
Тити Папазов: Защо не ми задавахте въпроси в предходните два пъти, когато спасявах Левски?

" Атаките към нас са деструктивни "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР