Консенусната личност в този парламент е Вежди Рашидов. Това каза

...
Консенусната личност в този парламент е Вежди Рашидов. Това каза
Коментари Харесай

Румен Христов: Консенсусната личност в сегашния парламент е Вежди Рашидов

Консенусната персона в този парламент е Вежди Рашидов. Това сподели от трибуната ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов, съобщи Агенция " Фокус ".

" Това, което се случва тези два дни, не се случва за първи път в българския парламент. 1990 година след избора за Велико народно събрание обстановката беше сходна – 7-8 дни Йосиф Петров води като най-възрастен съвещанието на Велико народно събрание до момента в който се реализира консенсус. Тогава ние от Съюз на демократичните сили настоявахме ръководителят на Народното събрание да бъде от Съюз на демократичните сили. Не се реализира единодушие от позиция на предлаганите партийни кандидатури и беше издигната кандидатурата на акад. Николай Тодоров.

Консенсусната персона в настоящия парламент господин Вежди Рашидов със своите заместници, може да свърши това, което преди време свърши акад. Николай Тодоров. Смятам, че това е положителното решение, което предлага ГЕРБ-СДС. Мисля че би трябвало да преминем към гласоподаване ", добави Христов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР