Конфедерацията на труда Подкрепа организира митинг-шествие за Деня на труда

...
Конфедерацията на труда Подкрепа организира митинг-шествие за Деня на труда
Коментари Харесай

Подкрепа провежда митинг-шествие за Деня на труда

Конфедерацията на труда " Подкрепа " провежда митинг-шествие за Деня на труда в столицата. Началото беше обещано от площад " Света Неделя " и ще стигне до музея " Земята и хората ". Очаква се там да има концерт под надпис " Рок за труда ".

" За нас 1 май е денят на служащите, каквото и да значи служащи, на хората на физическия, умствения труд, на тези хора, които обезпечават нашата сигурност, здраве, обучение и така нататък Това е денят, в който се сещаме, че нищо не е паднало от небето, всичко, което имаме, е реализирано от някакви хора, които са се борили преди нас. Изкушавам се да кажа, че и ние сме понаправили това-онова, колкото и на мен персонално ми се желае да е повече от това, което се реализира, само че по тази причина ще се борим, светът ще свърши ", съобщи Димитър Манолов, президент на КТ " Подкрепа ".

" Най-важно е отсега нататък да създадем хората да бъдат щастливи, хората да имат почтени приходи, хората да имат вярно оценяване на техния труд ", добави Иоанис Партениотис, вицепрезидент КТ " Подкрепа ".

" Аз като не работещ, и като пенсионер, съм пристигнал да поддържа всички трудещи се и всеки да признае, че това е методът, по който демонстрирайки своята съпричастност към работещите, да отбрани правата на трудещите се и настояванията им за по-кратък работен ден, както е почнал празникът ".

" Всеки труд заслужава почитание, а всеки труд е по-голям от бездействието ".
https://www.facebook.com/KTPodkrepa/videos/760494252857681
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР