Компанията за производство на електрически и автономни коли Tesla е

...
Компанията за производство на електрически и автономни коли Tesla е
Коментари Харесай

Шофьори на Tesla се забавляват с игри по време на движение

Компанията за произвеждане на електрически и самостоятелни коли Tesla е основала опция за водачите да играят видеоигри по време на придвижване. Това се случва благодарение на солидните конзолни сензорни екрани в колите.

„ Направих го единствено за пет секунди и по-късно го изключих “, разяснява притежателят на Tesla Винс Патън пред The ​​New York Times. „ Удивен съм. За мен това просто наподобява рисково по своята същина. "

Съобщава се, че функционалността е налична от известно време. Като се има поради, че компанията към този момент е изправена пред непоколебим надзор за стартирането на своята към момента незавършена бета версия на Full Self-Driving системата, това може да повлияе зле на реномето ѝ. Всъщност Националната администрация за сигурност на придвижването по автомагистралите в Съединени американски щати неотдавна стартира публично следствие за конфликти на коли Tesla в стационарни транспортни средства, до момента в който софтуерът за независимо шофиране Autopilot не е бил включен.

Струва си да се означи, че разсеяното шофиране остава съществена причина за смъртни случаи при трафик в Съединени американски щати. И става единствено по-зле, като от ден на ден водачи откъсват очи от пътя, с цел да погледнат към смарт телефоните си.

Допълнително утежнява нещата и това, че Tesla употребява елементарна камера, която не е ефикасна през нощта, с цел да следи водача и да подсигурява, че той интензивно обръща внимание и гледа пътя пред себе си. General Motors, въпреки това, внедри доста по-надежден инфрачервен датчик за своята система за подкрепяне на лидера на име Super Cruise.

А ето тук ще прочетете още вълнуващи вести от!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР