Компанията Xiaomi в рамките на единия от своите суббрандове представи

...
Компанията Xiaomi в рамките на единия от своите суббрандове представи
Коментари Харесай

Xiaomi представи електронния преводач Konjac с цена $47

Компанията Xiaomi в границите на единия от своите суббрандове показа дребния по размери гласов преводач с име Konjac AI Translator. Информацията е на известния уеб запас Gizmochina.
Корпусът на Konjac AI Translator е изработен от лека алуминиева сплав и неговите габаритни размери не надвишават елементарния MP3 плеър.



Устройството разполага с четири бутона. Двата от тях са предопределени за контролиране силата на звука. Другите два бутона се употребяват за записа на гласа на потребителя и за слушането на преведения текст. Преводачът разполага с представител, микрофон и USB порт, който се употребява за зареждане на устройството. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 900 mAh. На предния панел е подложен светодиод, показващ равнището на заряда на батерията.



Устройството схваща 14 езика. Производителят акцентира, че повече внимание е обърнато на британския и китайския езици. В преводача е вградена системата за образован превод Microsoft Translation. Освен това, Konjac AI Translator може да чете новините, да оповестява метеорологичната конюнктура, да възпроизвежда музика.

Преводачът Xiaomi Konjac AI Translator се продава при цена $47 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР