Компании, които са сред най-големите в Европа и света, ще

...
Компании, които са сред най-големите в Европа и света, ще
Коментари Харесай

Изграждането на магистрали и шосета привлича известни компании

Компании, които са измежду най-големите в Европа и света, ще взе участие в изложбата "Стройтех 2019 ". Най-мащабният настоятелен конгрес за строителство на Балканите още веднъж ще предложи сложни решения за всевъзможен тип обекти - от първата копка до цялостното довеждане докрай. Изложението е част от Международния механически панаир от 23 до 28 септември в Пловдив, оповестиха уредниците.

Модерните трендове в жилищното строителство ще покажат вносители, които идват за първи път на нашия пазар. Те подчертават на новаторски артикули - главно тухли и първични материали за произвеждане на ПВЦ дограми и порти, повишаващи комфорта в постройките.

Изграждането на автомагистрали и пътища в България и на Балканите притегля известни компании за асфалтови смески, битум, дренаж за пътища. На ревюто ще се показват някои от най-големите производители на бетонови възли в Европа.

Най-атрактивната част от "Стройтех " - профилираната зона за тежка машинизация, ще бъде по-голяма спрямо предходната година, защото ще има повече машини от висок клас. Това също е обвързвано с разрастването на пътното строителство в района. Ще бъдат демонстрирани хитови модели на най-известните марки багери, самосвали, бетон възли, уреди за срутване на сгради, машини за полагане на асфалт и изработка на канали, както и други машини колоси.

За първи път в изложбата ще се включи международен тръст, произвеждащ компресори. Германска компания ще показва ново потомство челни товарачи, дизелови и газови генератори.

Международната галерия “Стройтех “ обгръща всички посоки на строителната промишленост. Тя още веднъж ще презентира технологии, техника, аварийни елементи, подготвени детайли, материали и принадлежности, програмен продукт и услуги за сектора. Основен акцент ще бъдат модерните строителни системи и хибридните машини. Може да се видят също покривни структури, изолации, произведения от ковано желязо, отоплителни системи, интериорни артикули. Така на едно място се събира всичко належащо за строителството.

Концепцията за възобновяване на изложбата добави богатата гама електроника и електротехника: уреди, електрообзавеждане, системи за сигурност, елементи и апарати, битова електроника, отбрана от мълнии, изолационни материали, осветяване и други произведения. По този метод се дава опция за цялостно съоръжение на постройките с артикули на водещи производители и търговци.

"Стройтех 2019 " се организира в Международен панаир Пловдив дружно с още четири профилирани изложения, представящи новости от автомобилната промишленост, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, осведомителните и цифровите технологии, енергетиката, екологията и химическата индустрия. Очакват се близо 700 изложители и над 30 000 гости експерти от България и света.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР