Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото

...
Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото
Коментари Харесай

АБВ: Идеите на ПП за КПКОНПИ ще я превърнат в Държавна сигурност

Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество би се трансформирала в комитет по държавна сигурност , в случай че се осъществят желанията за промени в институцията, обявени от " Продължаваме промяната ".

Това съобщи на конференция водачът на партия АБВ Румен Петков, чиято политическа мощ е част от обединението " Българска социалистическа партия за България ".
 Кирил Петков желае министрите сами да си избират замовете
Кирил Петков желае министрите сами да си избират замовете

Очакват към 4% недостиг

" Предлага се комитет за държавна сигурност и то в най-уродливите му параметри , които да има право на подслушвания, обиски и арести. Това ще бъде най-малко четвъртата институция, която ще може да подслушва. Питам - има ли указател кой и кого подслушва? Няма, което значи, че едно лице може да бъде слушано и от 3 служби по едно и също време ", изострен бе Петков.

От АБВ упорстват още да не бъде реализирана и плануваната промяна, по силата на която редица изпълнителни организации ще излязат от принципалните си министерства - да вземем за пример БАБХ и Фонд " Земеделие " от Министерството на земеделието.
 ДСБ щели да поддържат Нинова за ръководител на Народното събрание
ДСБ щели да поддържат Нинова за ръководител на Народното събрание

Христо Иванов и Атанас Атанасов остават в Народно събрание

" Това опонира на всички европейски практики ", безапелационен е водачът на АБВ. " Изваждайки фонд " Земеделие " да вземем за пример лишаваш министъра от най-силния инструмент за правене на действителна политика. "

Петков е провел диалог с водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която е показала " цялостно схващане " по тематиката.

Румен Петков разяснява и номинацията за възможен предстоящ министър председател - Кирил Петков, за който във времето се изказваше остро. " Дали ми харесва или не не е значимо. Бях първия, който поздрави спечелилите на изборите. Най-естественото решение бе " Продължаваме промяната " да излъчат министър председател. "

" Компромисите за наложителни. Без взаимни отстъпки е безусловно невероятно даже да стартира работа ", добави той.

В брифинга на АБВ взе участие и имунологът доцент Атанас Мангъров. Той и Петков сложиха редица претенции що се касае до коронавирус ограниченията. Първото от тях - да се върнат неотложно учениците в час без всевъзможни проби, като аргументът за това са " незначително ниския " брой на положителни проби при най-малките в последните седмици.
 Кацаров дефинира най-големия си триумф - приемането на зеления документ
Кацаров дефинира най-големия си триумф - приемането на зеления документ

Той предизвести, че здравната система е доста натоварена

На второ място, считат от партията, би трябвало да отпадне зеления документ , който бил " изцяло неправилен ", а Народното събрание следва да одобри закон, който да подсигурява, че няма да бъде въвеждана наложителна имунизация. " Стана изцяло ясно, че и имунизираните могат да са носители на вируса и да заразяват.

Със документа те обаче имат свободата да се движат свободно, като по този начин заразяват ", разяснява доцент Мангъров.
 Ресторантьори желаят страната да дефинира цената на тока
Ресторантьори желаят страната да дефинира цената на тока

Предлагат или регулация, или компенсации
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР