Комисията за финансов надзор (КФН) отговаря горещ телефон, на който

...
Комисията за финансов надзор (КФН) отговаря горещ телефон, на който
Коментари Харесай

КФН открива горещ имейл за въпроси за MiFID2

Комисията за финансов контрол (КФН) дава отговор " парещ " телефон, на който ще дава отговор на въпроси по използването на MiFID2. Въпросите могат да се подават на имейл адрес [email protected].

Припомняме, от 3 януари 2018 година следва използването на нова нормативна уредба на европейско равнище в региона на пазарите на финансови принадлежности.

Новата нормативна уредба включва Директива 2014/65 по отношение на пазарите на финансови принадлежности ( MiFID2 ), Регламент (ЕС) № 600/2014 по отношение на пазарите на финансови принадлежности ( MiFIR ) и над 20 делегирани регламента по използването им, както и пакет от Насоки на ESMA.

По време на извършени от КФН профилирани семинари за пазарните участници, на който комисията показа новата правна рамка на съществени наставления на Европейски Съюз, е било открито, че съществуват доста неясноти и неизяснени въпроси към новата правна рамка. За изглаждането на неяснотите КФН сътвори специфичен имейл [email protected], на който заинтригуваните лица могат да слагат въпроси по отношение на новата правна рамка.

За спомагателни детайлности потребителите могат да се обръщат и на телефон 02 9404789.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР