Комисия от Областна администрация Бургас иззе три бунгала в лесопарк

...
Комисия от Областна администрация Бургас иззе три бунгала в лесопарк
Коментари Харесай

Иззеха три бунгала в парк Росенец заедно с вещите в тях

Комисия от Областна администрация Бургас иззе три бунгала в лесопарк " Росенец " , дружно с движимите движимости в тях. Това стана по предписание на регионалния шеф проф. Мария Нейкова като мярка против самонастанилите се в държавни парцели, оповестиха от регионалната администрация.

Причината е, че те са ситуирани непозволено и без нужните позволения в парцел - обществена държавна благосъстоятелност, в Лесопарк " Росенец ".

Преместваемите обекти съставляват постройки с размери: 45 кв.м., 27 кв.м. и 14 кв.м., употребявани като спално помещение, склад и пункт за видеонаблюдение.

Изземването се извърши със съдействието на органите на МВР-Бургас. Пред членовете на комисията и служителите на реда ключар отвори пространствата, специалистите описаха движимите движимости, смениха се бравите и бяха сложени обозначителни знаци за възбрана за влизане още веднъж в тях.

За установените нарушавания е формиран протокол.

" Разпоредих да се направи оглед на всички държавни парцели в региона. Експерти на Областна администрация Бургас установяваха безобразни нарушавания. Това е единствено началото на подхванатите ограничения против нарушителите според вменените ми пълномощия като регионален шеф и като собственик на държавните парцели в област Бургас ", съобщи регионалният шеф проф. Мария Нейкова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР