Коментар на Огнян Минчев във Фейсбук Арогантността на този човек

...
Коментар на Огнян Минчев във Фейсбук Арогантността на този човек
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Мустафа Карадайъ се държи като нахален османлия

Коментар на Огнян Минчев във " Facebook "

Арогантността на този човек и на тази партия (Мустафа Карадайъ, ръководител на Движение за права и свободи – б.р.) минават всевъзможни граници на възпитание. Карадайъ се държи в ефир като нагъл османлия. На него въпроси не могат да му се задават. Неговите тези не подлежат на оборване. Той е изпратен – в „ Панорама “ и в Дарик – с цел да „ сведе “ решенията на обичания си почетен ръководител до знанието на телевизионната и радио парадайса.

Защо допуснахме този примитивизъм и безсрамие да ръководят България?

Защо допуснахме избраниците на този примитивизъм и безсрамие – от всички партии – да ръководят България?

Защо допуснахме даже гражданските митинги да се водят от хора, които не смеят да произнесат имената на тези, които ще останат на власт, откакто актуалната власт си отиде. (Христо Иванов и Демократична България са единствените, които искрено приказват за Доган и Движение за права и свободи.)

За да не остане нещо неизказано – казусът не е в това, че в тази ситуация Карадайъ или сайбията му са етнически турци. Проблемът е, че сходно обществено държание е унизително за всички български жители – без значение от етническата им принадлежност. То е унизително за едно общество, което претендира да се ръководи демократично – даже и демокрацията му да е единствено фасадна. Подобно държание разрушава самата фасада. А зад фасадата картината е още по-грозна, в сравнение с пред фасадата.

Българската олигархия – която не е етническа – би трябвало да има някакво възприятие за мярка. Мярката е инстинкт за самозапазване, в случай че не друго…
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР