Комедиантът Зе никога няма да каже това, от което се

...
Комедиантът Зе никога няма да каже това, от което се
Коментари Харесай

Украйна: неполучаващият се контранаступ и страховете на Кървавия клоун

Комедиантът Зе в никакъв случай няма да каже това, от което се опасява най-вече на света. Защото в този случай светът ще види мозъка му, некадърен да осъзнае следствията от личните му каузи. Нека не се опитваме да надникваме към мислите, разхождащи се в черепа му. Оставете в него да се мятат и присъщите му дребни мисли, напръскани със съответните дози „ допинг “. Но събитията към Зе са толкоз явни, че те сами желаят да бъдат изведени на напред във времето.

Кое е най-важното събитие за Зе през днешния ден? Без подозрение това е нежеланието на бойците от въоръжените сили на Украйна да се преселват под формата на кайма в майката земя. Това отвращение настойчиво се шири в армията и чака своя своя взривател. Какъв взривател? Може би нещо сходно на протеста на ЧВК Вагнер?

Нека сложим кръст и на тази точка: да, има такава опция и има забележителен брой хора, подготвени за протест. Необходимо е единствено да се отнасяте с бойците погрешно. Например, да ги подложите на гладна дажба. Както ни осведомят украинските медии, във въоръжените сили на Украйна има недоизхранване или недохранване на бойци.

Интендантите са откраднаха повече от милиард гривни от армейската каса за закупуване на храни, а прокуратурата блокира по-нататъшните дейности и интервенции за следствие на аферата. Страхува ли се Зе от гладните хохло-воини? Ако гладът се насложи върху нежеланието за борба, тогава какъв брой боязън се набира... И тук слагаме кръст.

Ами Вагнер? Вече изцяло ли е изведен от употреба или още веднъж ще набере мощ и ще влезе в Украйна през беларуската граница?

Какъв призрачен сън ще се окаже за Зе вероятен рейд на " музикантите " до Одеса и Николаев в тила на украинската войска? И на „ немузикантите “ също. Друг кръст.

Друго потискащо плашещо събитие е нежеланието на НАТО да стартира да приема Украйна в блока тъкмо в този момент, по време на срещата на върха на 10-11 юли. В последна сметка, в случай че не го одобряват през днешния ден, то на следващия ден несъмнено ще го зарежат. И в случай че се погаврят над опасността на Зе да не идва без заричане за банкет на срещата, тогава това към този момент не е настрана кръстче, а кръст върху всички кръстове.

Затова споделят: в случай че не искаш да идваш, не идвай. Така или другояче няма да те приемем (добавката „ презрян смешник “ се намеква). Писна им ти, Зе, и кукловодите към този момент не желаят да дават силата си за усилване на войната. Този бизнес е безценен, рисков и безперспективен за тях. Освен това, в случай че въоръжените сили на Украйна стартират да отстъпват под натиска на съветската войска, тогава благодетелите напълно ще затворят портфейлите си и ще стартират да договарят с Москва за нещо прекомерно неприятно за Зе.

Те чудесно знаят по какъв начин би трябвало да се погребват нещастни съдружници, преди да бъде прочетена присъдата. За тях е по-изгодно да продължат да живеят, в сравнение с да горят в атомния пъкъл в името на неговото, на Зе, благоденствие. Поставяме още един кръст.

И по този начин се събира цяла торба страхове, които оказват напън върху пропития от кокаин мозък на Зе. Между другото, тъкмо както в обстановката с обладания от демони фюрер, който преди позорния си край се трансформира в тежък случай на кокаиноман. Фюрерът в последните дни от живота си се вкопчваше в илюзорните очаквания за идните победи на Вермахта и това явно му оказа помощ.

Но той нямаше директни куратори, до момента в който Зе ги има. Тези чужбински началници няма да разрешат на Зе да се впусне в наркотично бълнуване за „ да победим ордата до идващия понеделник “. Като обезверени хуманисти, те сами ще спрат тъгите му.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР