Комарджийте, направили едри залози за разултатите от президентските избори в

...
Комарджийте, направили едри залози за разултатите от президентските избори в
Коментари Харесай

Сайтове за залагания бавят плащанията за американския вот

Комарджийте, създали едри залози за разултатите от президентските избори в Съединени американски щати към момента чакат да получат парите си. Повторните преброявания и правосъдните искове на отказващия да признае провалянето си Доналд Тръмп и съпартийците му от Републиканската партия възпират уеб страниците за залагания да изплатят облаги за стотици милиони щатски долари на улучилите резултатите от вота по света. Междувременно, те не престават да одобряват залози до момента в който не бъде оповестена окончателната победа на един от двамата съперници за Белия дом. Развръзката явно доближава откакто стана ясно, че Джо Байдън е победил и в Аризона и е станал вторият за последните 70 години претендент за президентския пост от Демократическата партия, спечелил обичайната "избирателна цитадела " на републиканците.

Рекорден брой фенове на
хазарта са създали залози за изхода от вота за президент на Съединени американски щати в разнообразни компании и платформи за залагания. До прикючването на изборния ден на 3 ноември записаният в Лондон уебсайт Betfair е прибрал 440 млн. щ. $ от залози за спечелилия във вота. Ден по-късно тази сума е повишена до съвсем 600 млн. $ - над двойно повече от заложените 258 млн. щ. $ за президентската конкуренция през 2016-а.

Един от комарджийте, чието име Betfair пази в загадка, е заложил 1.32 млн. $. Той ще получи 2 млн. $ от залога си при победа на Байдън.

Засега Betfair бави изплащането на облагите на позналите спечелилия от президентския избор, тъй като изчаква резултата от окончателното броене на гласовете в няколко щата и от повторното преброяване, в това число в Джорджия. Сайтът ще се разплати с клиентите си когато Изборната гилдия разгласи публично името на новия президент.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР