Колкото по-дълго Съединените щати насърчават агресията на Киев, толкова по-проблематично

...
Колкото по-дълго Съединените щати насърчават агресията на Киев, толкова по-проблематично
Коментари Харесай

Русия: Байдън пречи на мира с Украйна като подпомага агресията на Киев

Колкото по-дълго Съединените щати предизвикват експанзията на Киев, толкоз по-проблематично ще бъде намирането на дипломатически решения . Това се споделя в коментар на представителя на съветското външно министерство Мария Захарова,  публикуван на уеб страницата на съветското външно министерство и представен от " Интерфакс ". 

" От администрацията на Байдън не престават да постъпват спорни сигнали, в които за интереса на Съединени американски щати от бързото споразумяване на спора в Украйна с мирни средства. В частност, представителят на Националния Съвет за сигурност (Съвет за национална сигурност - ИФ), който отхвърли, Между другото, разяснявайки терористичната офанзива на Кримския мост, в изявление за един от водещите американски телевизионни канали той сподели, че Русия пречи на " началото на мира договаряния ". 

Подобна реторика звучи на фона на огромни доставки на оръжия за украинския режим, които Вашингтон, наподобява, не мисли да стопира. Зад тези подправени апели за мир не се крие нищо друго с изключение на двуличие, акцентират от външно министерство.

" Специално за американската страна още един път повтаряме: дилемите, които си слагаме в Украйна, ще бъдат решени . Русия е отворена за дипломация, изискванията са известни. Колкото по-дълго Вашингтон предизвиква войнственото отношение на Киев, не пречи, а предизвиква терористите офанзиви на украински диверсанти, толкоз по-проблематично ще бъде търсенето на дипломатически решения ", се споделя в коментара.
 Байдън осъди съветските ракетни удари против Украйна
Байдън осъди съветските ракетни удари против Украйна

По думите му те показват цялостната грубост на противозаконната война на Путин

Припомняме, че по-рано довечера президентът на Съединени американски щати Джо Байдън осъди ракетните удари на Русия в Украйна. Той съобщи, че те показват " безспорната грубост " на войната на съветския президент Владимир Путин против украинския народ.

Съединените щати изрично осъждат ракетните удари на Русия през днешния ден в Украйна, в това число в Киев. Тези офанзиви убиха и раниха цивилни и унищожиха цели без военна цел. Те още веднъж показват цялостната грубост на противозаконната война на Путин против украинския народ, сподели Байдън в изказване.

Русия подложи на обстрел Киев, Запорожие и други обитаеми места в страната. По украинските територии бяха изстреляни 75 ракети. При ударите починаха минимум 11 души.

По думите на съветския президент Владимир Путин,, която Русия дефинира като терористичен акт.
 Руски ракети по Киев и Запорожие Обновена
Руски ракети по Киев и Запорожие

Експлозии са раздрусали и Лвов, Тернопил и Житомир
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР