В последния месец от управлението на ГЕРБ и ДПС се

...
В последния месец от управлението на ГЕРБ и ДПС се
Коментари Харесай

ПП-ДБ искат още едно извънредно заседание за цената на тока

В последния месец от ръководството на ГЕРБ и Движение за права и свободи се натъкнахме на един модел, който бяхме не запомнили. Това разгласи на брифинг в Партийния дом Кирил Петков като уточни, че този модел бил " в случай че мине номерът ".

Първият опит бил с. Ако мине номерът да е частна, разяснява Кирил Петков, като съгласно него след реакцията на групировката имало и реакция от властта. Вторият път било, а последният опит е с. След като от ПП-ДБ реагирали, отново се оказало, че няма да нарастне тока. Ние сме тук, с цел да не мине номера , закани се Кирил Петков.

Допълнително, ПП-ДБ събират подписи за чуване на енергийния министър  Владимир Малинов другата седмица в Народното събрание.

Стана ясно също, че групировката няма да поддържа държавно управление ГЕРБ-ДПС. И в днешния ден се посочило, че с някогашните си сътрудници те имат разминавания. Петков е уверен, че има болшинство за промяна.

Мръсна компроматна акция, видя той в записа, който през вчерашния ден излезе в медиите. На него се чуват гласовете на Асен Василев, Кирил Петков, Николай Денков и Лена Бориславова сякаш по време на последните парламентарни избори през 2023 година По думите му този запис е рязан и манипулиран. " Има нелогични фрази. Службите работят като компроматна машина ", уверен е Кирил Петков.

Атанас Атанасов се чуди също дали министър председателят Димитър Главчев ще разпореди инспекция на ДАНС кой е направил записа.

По въпроса за Кирил Петков удостовери, че е бил на задната седалка на автомобила. Той изрази своите дълбоки съжаления за случая , като избрани дефинира изявленията като гадна акция. През цялото време Петков се е интересувал от положението на дамата. За информацията, че е той твърди, че не знае нищо по тематиката.
 Димитър Главчев в обстановка на
Димитър Главчев в обстановка на " Искрено и персонално "

Той увери, че цената на тока ще е под инфлацията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР