Колкото красива и актуална да е издължената бадемова форма при

...
Колкото красива и актуална да е издължената бадемова форма при
Коментари Харесай

21 идеи за страхотен къс маникюр

Колкото красива и настояща да е издължената бадемова форма при маникюра, доста девойки избират късите нокти. Може би тъй като постоянно са по-практични, комфортни, а и. Въпреки че от време на време ни се коства, че основават ограничавания, в случай че желаеме да опитвам с нещо цветно и забавно отвън класиката, то с днешната селекция ще ви убедим, че може да бъде тъкмо противоположното.

Върху късите нокти фините украшения като дребни цветя, точки (малки или големи), графични рисунки и даже добавки от изящни камъчета могат да наподобяват също толкоз, както и при по-издължените. Многоцветният маникюр също е страхотна алтернатива при тях, като към този момент прекосяваме на по-пролетна вълна и избираме по-пастелни или свежи тонове.
               

Ментово зелено, ярка фуксия, неоново жълто и кралско синьо са единствено част от цветовете, които ще виждаме в при маникюра през идващите месеци. И защото нямаме самообладание да дойдат по-топлите дни, се зареждаме с доза витамин Д точно посредством избора на по-интересни палитри и рисунки за ноктите си.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР