Колкото и внимателни да сме, има моменти, когато се озоваваме

...
Колкото и внимателни да сме, има моменти, когато се озоваваме
Коментари Харесай

6 неща, които да помним, когато животът ни повали

Колкото и деликатни да сме, има моменти, когато се озоваваме право на земята. Животът просто е чудноват. Понякога виновността не е в нас, а различен път сме най-големите врагове на самите себе си. Независимо от събитията, когато бъдем повалени, най-естествената реакция е да се надигнем, написа Мениджър NEWS.

Повярвайте, знам какъв брой просто звучи. Много по-лесно е  да се мятаме като риби на изсъхнало, само че всички знаем, че това не води до нищо положително. Ето 6 неща, които е добре да помните, до момента в който се пробвате да се изправите:

1. Бъдете реалисти

Когато сте комплицирани, не бързайте да вършиме от мухата слон. Не преувеличавайте обстановката просто тъй като животът ви е хванал неподготвени. Домашната котка, която изскача отдолу под леглото, може да ви уплаши също толкоз, колкото и лъв в саваната, в случай че не го очаквате. Това не значи, че котката може да ви изяде. В живота всичко е въпрос на усещане, а усещането е действителност. Поддържайте салдото в своето усещане и обърнете тил на проблемите.

2. Бъдете положителни

Единственото нещо, върху което човек има безспорен надзор, е отношението. Сами избираме какво да ни афектира и какво не, без значение какъв брой просто звучи това. Високо вдигнатата глава е методът да си стъпим на краката. Приемете всичко, което животът реши да хвърля по вас.

3. Запазете честността си

Не падайте на равнището на хората и събитията, които ви карат да се чувствате зле. Лесно е да станете заядливи и отмъстителни, само че тогава има заплаха да забравите кои сте в действителност.

4. Гледайте напред

В края на всеки тунел има светлина. Спрете да мислите, че против вас лети трен, и продължете напред. Трудностите са част от пътуването, а не краят.

5. Имайте религия

Трябва да вярвате, че можете да постигнете всичко, което желаете; че Вселената не е против вас, даже да ви се коства по този начин. Каквото посеете, това ще пожънете.

6. Бъдете смели

Не се опасявайте от живота. Всички рано или късно падаме и получаваме рани, от време на време толкоз мощно, че не можем да се надигнем. Това не трябва да ни плаши и да ни пречи да опитаме още веднъж. В момента, в който спре да върви напред, човек се отхвърля да живее.

Джъстин Гамил за IHeartIntelligence.com

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР