Колкото и да ви напомняме да не прекалявате с изкушенията

...
Колкото и да ви напомняме да не прекалявате с изкушенията
Коментари Харесай

Добавете тази напитка в менюто, за да не напълнеете по празниците

Колкото и да ви подсещаме да не прекалявате с изкушенията по празниците, знаем, че това няма по какъв начин да се случи. Дори ние ще отдадем уместно внимание на сладкишите и месните ястия, които ще бъдат поднесени на трапезата.

Но какво можем да създадем, с цел да не натрупаме прекомерно доста килограми около Коледа и Нова година? Освен да заложим на мързеливи извършения, можем да прибавим и една напитка към менюто си с ябълки, оцет и лайм, която ще усъвършенства храносмилането и ще подкрепи работата на стомаха. Този коктейл се предлага от експертите за намаляване, тъй че самоуверено можем да заложим на него и след празниците, когато ще се наложи да създадем едно разтоварване.

 Добавете тази напитка в менюто, с цел да не напълнеете по празниците

Той е супер елементарен за изработка и въпреки съществуването на оцета да ви кара да намръщите носле, то уверяваме ви, усетът му е много прелестен. Ето по какъв начин да го извършите:

Необходими артикули:
170 мл органически ябълков сок с месестата част на плода
230 мл филтрирана вода
3 с. л. ябълков оцет
Сок от половин лайм (около 1 супена лъжица)
Мед

Начин на подготвяне:
Смесете в стъклено шише всички съставки и ги съхранявайте в хладилника, може до една седмица. Най-добре е напитката да сервира студена.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР