Колкото и да не ни се иска да споделим това,

...
Колкото и да не ни се иска да споделим това,
Коментари Харесай

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 3 – 7 май

Колкото и да не ни се желае да споделим това, то някои от представителите на зодиака няма да се усещат изключително щастливи през първата седмица на месец май. Те ще изпитват известна горест и занапред ще разберете какво в действителност е асъдействало за това тяхно положение.
Ето кои ще са тъжните зодии през първата седмица на месец май:
Близнаци
Близнаците ще си мечтаят за една същински завладяваща и разтърсваща обич. Те обаче от няколко години не съумяват да намерят човек, който да споделя напълно техните ползи. Това стартира мощно да ги тревожи и през тази седмица те няма да престават да мислят за несполуката си в любовта.
Много е евентуално обаче скоро на хоризонта да се появи човек, в който да се влюбят от пръв взор. Звездите ги поучават да бъдат търпеливи и да чакат позитивни вести.

Лъв
Лъвовете в последно време се усещат душевно амортизирани. Проблемите и паниките не стопират да ги мъчат и през този интервал. Те ще имат потребност да се откъснат от всичко и всички и да не помнят за проблемите.
Не е целесъобразно да се затварят в себе си и да странят от близките, тъй като това може само да им навреди.
Скорпион
Скорпионите ще страдат през новата седмица, тъй като няма да се усещат задоволени от себе си. Те ще са непълноценни на работното си място и сигурно не ще съумеят да разпрострат целия си капацитет.
Много е допустимо повода за това да бъде обвързвана с покруса в фамилията. Добре е да не се пречупват физически и да помнят, че всяко неприятно нещо рано или късно отминава и бива забравено.
 Късметче съгласно зодията за тази седмица, 3 – 7 май Късметче съгласно зодията за тази седмица, 3 – 7 май
Единственият метод седмицата да започва по-успешно, е като си изтеглите едно от нашите късметчета. Сигурни сме, че посланието ще ви за...

Риби
Рибите ще изгубят огромна сума пари през тази седмица. Много евентуално е да са създали неправилна инвестиция преди време или да са дали пари назаем на човек, който няма никакви планове да им ги върне.
Случващото се ще ги разочарова доста и те ще тънат в горест.
Не забравяйте, че от време на време човек би трябвало да мине и през компликации, с цел да може да се построи като персона. Животът е низ от възходи и падения. Ако през днешния ден сте на дъното, то на следващия ден е изцяло допустимо да стъпите на върха!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР