Колкото и да е голямо богатството, колкото и да са

...
Колкото и да е голямо богатството, колкото и да са
Коментари Харесай

И те са хора: Уилям и Кейт в ужас от новото хоби на принц Джордж

Колкото и да е огромно благосъстоянието, колкото и да са известни, колкото и да са кралски особи, принц Уилям и Кейт Мидълтън са хора като нас и най-много родители като всички останали. И въпреки да имат безспорната материална опция да дадат най-хубавото за трите си деца, паниките им са безусловно същите като на всеки мама и баща. А новото занимание на най-големия им наследник, принц Джордж, се оказа, че ги тормози доста, доста съществено.

Оказа се, че 8-годишният чаровник е залитнал крепко по игрите, като доста други свои връстници, че и пораснали момчета. Той прекарвал оптимално доста време с подпора в ръка пред екрана, само че за благополучие, Уилям е поел виновната задача да го научи, че игрите не са най-продуктивното непрекъснато занятие.

 принцеса Шарлот, принц Джордж

А по какъв начин се оправя с манията на Джордж? Самият той показа по време на формален ангажимент, че следи изкъсо тъкмо какъв брой време прекарва в игри пред екрана и го лимитира, когато надвиши избран брой минути.

Уилям разкри още, че принцеса Шарлот и принц Луи към момента не се интересуват от игрите, само че са огромни фенове на филмите.

 принц Луи, принцеса Шарлот, Кейт Мидълтън, принц Джордж, принц Уилям

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР