Колко пъти един цирков номер може да бъде гледан от

...
Колко пъти един цирков номер може да бъде гледан от
Коментари Харесай

Две години дерогация, две години цирк

Колко пъти един цирков номер може да бъде гледан от публиката и да провокира същия екстаз? Темата с анулацията на дерогацията, дадена на страната да внася съветски петрол и горива, стартира към този момент да се трансформира в изхабен трик, който поомръзва на публиката.

Седмицата започва с следващата порция " анулация на дерогацията ". Най-шумни по нея типичен са Делян Добрев от ГЕРБ и Делян Пеевски от Движение за права и свободи. Единствената разлика е, че с всяко следващо предложение срокът за стопирането на съветския нефт за бургаската рафинерия се съкратява - от месец при започване на есента, на седмица, каквото беше предлагането преди локални избори, до три дни в този момент, като Добрев предизвести, че в случай че още веднъж не бъде признато, идващия път срокът ще е 24 часа.

Отвъд пърформанса за добиване на дивиденти за пред публиката в играта на евроатлантици, мощната фиксация за незабавно унищожаване на дерогацията обаче стартира да буди съмнения. Най-вече за предпочитание за бързо пренареждане на локалния пазар на горива, който все още не дава опция за положителни облаги на останалите петролни компании, а блокирането на износа на горива за Украйна от украинските служби затвори една от печелившите порти. Но може да става дума за опит нещо да бъде изтъргувано с " Лукойл ". Или да се понижи цената на активите на съветската компания за по-лесната им продажба.

Представлението очевидно ще продължи да се играе, а политиците от другите обединения очевидно ще водят борба главно по линията кой ще отнесе освиркването от напрежението, който ще се сътвори на пазара, дефицита на горива, високи цени и суматоха по бензиностанциите - Николай Денков или Мария Габриел и Бойко Борисов. Цената, несъмнено, ще се заплати от публиката в шатрата на цирка.
Споделяне Прочитания < class= " " datetime= " 2023-11-16T13:14:00 " > 16 ноември 2023 13:14
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР