Колко често ни се иска да разберем за какво си

...
Колко често ни се иска да разберем за какво си
Коментари Харесай

Трите Знака на Зодиака, които могат да четат мислите на другите хора: Те са истински телепати!

Колко постоянно ни се желае да разберем защо си мисли даден човек? Искрен ли е? Или желае да ни мами? Но някои знаци имат вродени качества за телепатия. Въпреки че може и да не подозират това!

Телепатията е феномен, който ни е мъчно да разберем и да почувстваме. Все отново е мъчно да имаме вяра в това, което не виждаме. Но всеки от нас в живота си е имал случаи, когато се е сблъсквал с телепатия.

Ако живеете дълго време с човек, то интуитивно стартирате да разбирате какво мисли. Дори и самият той да се пробва ревностно да крие страстите си.

Или от време на време, когато се срещате с изцяло чужд човек, ненадейно ясно разбирате, че не го харесвате или, в противен случай, ви е доста приветлив.

Този подарък е най-ярко изразен при някои зодиакални знаци. Той е заложен у тях от раждането им, само че в случай че не се развива, той спи в дълбините, като единствено понякога дава признаци на живот.

Скорпион

Този знак има отношение към всички необясними неща. Мистика и действителност вървят ръка за ръка в живота на Скорпиона. Дори в случай че той постоянно отхвърля това.

Той може да изяснява невероятните събития в живота си с елементарни съвпадения. Но от неговата мистична същина не може да се избяга.

Когато се среща с човек, Скорпионът замязва на скенер. Той не се колебае, а по табиет учи индивида, вслушва се в чувствата си и постоянно астралното му тяло му дава нужната информация.

Можем да го назовем първо усещане. Рядко обаче то може да измами Скорпиона. Ако се вслуша във вътрешния си глас, чува подсказките му, след това Скорпионът може тъкмо да опише какъв е индивидът. Трябва ли да му се довери или е по-добре да стои надалеч от него.

Благодарение на своя телепатичен подарък, Скорпионът толкоз добре схваща хората. Основното нещо е да не подценява гения си, а да го одобри и да слуша гласа на подсъзнанието си допустимо най-често.

Близнаци

Неговият подарък не постоянно се демонстрира. Но в случай че подсети за себе си, самият Близнаци ще бъде извънредно сюрпризиран от качествата си.

Този зодиакален знак намира мощ и ентусиазъм в природата. Колкото по-дълго е на чист въздух, толкоз повече сила има. За Близнаци е разрушително да стои дълго време в затворено пространство. Градската джунгла го потиска, заглушава естествения му нюх.

А когато излезе измежду природата, запълнил енергийния си баланс, от Близнаци стартира да струи мощен енергиен поток. Той може да съобщи мислите и възприятията си на другите. Може да предразположи към себе си чужд, като просто му се усмихне.

С погледа си, със силата на мисълта,  може да опише на човек всичко за любовта. Може да показа възприятието си за благополучие с другите, без изобщо да се нуждае от думи. Силата на мислите му е в действителност неограничена, само че единствено в случай че хармонията цари в съзнанието на самия Близнаци.

Риби

Богатият вътрешен свят на този знак граничи с действителността. Рибите употребяват лъвския дял от своята сила за своите мечти и фантазии. Разбира се, всичко това се отразява и в всекидневието им.

Рибите имат най-хубавата телепатична връзка с роднините или приятелите, които познава добре. Те постоянно мълчат, слушат и гълтам човешки страсти. Рибата пропуща през себе си всички човешки усеща и ги претърпява, като че ли се случват с нея.

За да разбере какво тревожи безценен човек, Рибите изобщо не се нуждаят от думи. Само един взор и схващат какво се е случило. Колкото по-дълго Рибата е в една връзка, или колкото по-дълго е нейното другарство, толкоз по-добре Рибата познава мислите на другия човек.

След няколко години, близкият човек за Рибите към този момент е отворена книга. В такива двойки общуването  към този момент не играе никаква роля, тъй като всичко е ясно и без думи.

esotericblog

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Мистиката на Съдбоносните и щастливите цифри

 

  Може би няма човек, който не би си помислил за заплаха при  типа на числата  13 и 666. А болшинството обичат цифрата 7 ( най-малкото, тъй като щастието  нормално е…

Read Full Article

„ Хороскоп за отдадени “ -мистиката в знаците на зодиакалните знаци

 

Овен – символизира жертва. Това е знак на нашите инстинкти. Човекът, роден под знака на Овен, е образован, изпълнен с възторг и пристрастеност, има твърдоглав любопитен разум и мощна воля.…

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР