Колелото на съдбата представлява цикличния характер на живота и неизбежността

...
Колелото на съдбата представлява цикличния характер на живота и неизбежността
Коментари Харесай

Майски тароскоп за зодия Стрелец

Колелото на ориста съставлява цикличния темперамент на живота и неизбежността на смяната. Тази карта подсказва, че сега сте в интервал на преход или повратна точка в живота. Бъдете отворени за нови благоприятни условия и не губете религия. Картите се подреждат във ваша изгода, даже от време на време да не ви се коства по този начин.  

Принцът на мечовете ще ви донесе разсъдък, упоритост и бързи дейности. Имате умствената изясненост и увереността да преследвате задачите си с увереност и фокус. Използвайте интелекта си рационално и се постарайте да не се възгордявате и вманиачавате в личното си его.
Стрелци, май ви носи огромна промяна
През този месец ви чака огромна промяна. Ще би трябвало да изоставите остарели модели, с цел да се направи път за всичко ново в живота ви. Този временен стадий от вашия житейски път ще бъде трогателен, само че по него ще се срещнете и с провокации. Доверете се на този кармичен развой. През май се освободете от всичко, което към този момент не ви служи, с цел да можете да приветствате всички нови благоприятни условия. Започнете с физическия свят като извършите пролетно разчистване на дома си.

През този месец ще ви липсва вътрешен глас и вярна преценка. Обърнатата Жрица ви предизвестява, че сте се откъснали от вътрешното си Аз и това може да затрудни вземането на мъдри решения или реакцията ви в несигурни обстановки. Намерете нравствен мир измежду природата или посредством медитация. Използвайте това време за размисъл и връзка с вътрешната си мъдрост, тъй че да можете да взимате решения, които са в сходство с вашите същински полезности и светоглед.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР