Коледните партита може и да са забавни, но имат и

...
Коледните партита може и да са забавни, но имат и
Коментари Харесай

Коледните партита могат да навредят на мъжката полова мощ

Коледните празненства може и да са занимателни, само че имат и своята неподходяща страна.

Купоните към празника постоянно водят до здравословни проблеми, а в частност могат да навредят на мъжката полова мощност, написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на английска общопрактикуваща лекарка.

Честите празнични запои неизбежно се свързват с отмалялост и махмурлук. За мъжете, които имат проблеми с " повдигането на самолета ", прекаляването с чашките може да се отрази неподходящо върху представянето им в леглото, показва Българска телеграфна агенция.

Общопрактикуващата лекарка доктор Сара Джарвис изяснява, че пиянските купони могат да провокират хормонален дисбаланс. Това на собствен ред се отразява зле върху половия живот, защото някои от тези хормони управляват ерекцията.

" Няма никакво подозрение, че несъразмерното количество алкохол оказва резултат върху представянето на мъжете в леглото. Питиетата може и да смъкват задръжки, само че също така намаляват чувствителността на нервните окончания и могат да повлияят върху хормоните, виновни за ерекцията ", споделя доктор Джарвис.

Ако това не е задоволително, специалистката припомня, че злоупотребата с алкохол може да докара до мощна жадност, вследствие на която се лимитира притокът на кръв, нужен за " изправянето " на мъжкия сексуален орган.

Съветът на лекарката е представителите на мощния пол, които се готвят за здрави коледни купони, е да не не помнят за евентуалните проблеми с ерекцията. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР