Коледничето е едно от най-харесваните растения, успяващи да украсят домовете

...
Коледничето е едно от най-харесваните растения, успяващи да украсят домовете
Коментари Харесай

Сложете лъжичка от това в литър вода и коледничето ще цъфти като обезумяло

Коледничето е едно от най-харесваните растения, успяващи да украсят домовете на хората по необикновен метод. Свидетели на неговия разцвет ставаме нормално в интервала сред октомври и ноември месец. В интернет можете да попаднете на най-различни препоръки, свързани с това по какъв начин да предизвикате появяването на повече цветове. Не всички от тях обаче дават предстоящите резултати.

Ще споделим с вас един трик, с помощта на който ще имате опцията да се радвате на в действителност доста цвят. От него даже няма да се виждат листата на растението.
Как да накараме коледничето да цъфти като обезумяло?
Вълшебната съставна част е калиев монофосфат. Съдържащите се в нея калий и фосфор са това, което кара пъпките да разцъфнат на момента. Истината е, че това вещество оказва позитивно влияние освен върху коледничето, само че и доста други цветя.

Имайте поради обаче, че това вещество е концентрат и с него би трябвало доста да се внимава. Ако желаете да подхранвате вашите саксийни любимци с него, предлагаме ви да бъдете в действителност премерени, с цел да не се окаже най-после, че сте навредили на цветята, красящи первазите на прозорците.
 Ето по какъв начин да вдъхнем живот на увехналите растения Ето по какъв начин да вдъхнем живот на увехналите растения
Стайните растения се трансфораха в незаместим признак на жилища и офиси, частни къщи и даже магазини. Освен това техният избор през днешния ден...

¼ ч.л., разредена в литър вода, е изцяло задоволителна, с цел да подхрани цветето и да направи по този начин, че пъпките му да разцъфнат пред очите ви.

Нашият съвет е авансово да разтворите кристалите в малко топла вода и едвам откакто това се случи, да долеете студената вода и да приготвите магическата примес.

След това е нужно да си набавите спрей бутилка, благодарение на която да впръскате от спрея по листата или да втривате по тях течността.

Помнете, че корените на растението нямат потребност от такова поддържане, а единствено листата му. Това е всичко, от което се нуждаете, с цел да можете да се радвате на приказно цъфтящо коледниче от октомври до декември!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР