Коктейлът Dark 'n' Stormy се посочва като най-подходящата напитка за

...
Коктейлът Dark 'n' Stormy се посочва като най-подходящата напитка за
Коментари Харесай

Ето как се приготвя идеалният коктейл за есента

Коктейлът Dark 'n' Stormy се показва като най-подходящата напитка за есента, а с цел да си я приготвите вкъщи, ще са ви нужни единствено две съставки – джинджифилова бира и ром.

Барманите предлагат 120 мл от бирата да се смесят с 60 мл Gosling’s Black Seal, след което добре да се миксират.

Въпреки че съставките не се намират мъчно, в доста коктейлни питейни заведения се сервират сладникави или воднисти разновидности, които скапват имиджа на този типичен коктейл, написа Bloomberg.

Често джинджифиловата бира се замества с джинджифилов ейл, което изцяло скапва присъщия усет и мирис на коктейла.

 Ето по какъв начин се подготвя идеалният коктейл за есента

Един от най-хубавите разновидности на Dark 'n' Stormy се подготвя в бара на хотел Ritz-Carlton Key Biscayne в Маями. Там са обогатили семплата рецепта с още няколко сформира, а творбата им се назовава Caribbean Storm.

За неговото подготвяне са нужни 60 мл ром Mount Gay Black Barrel, 30 мл пъстър ликьор St. Germain, 30 мл сок от зелен лимон, 30 мл захарен сироп, 30 мл захарен сироп, 30 мл джинджифилова бира, 15 мл италиански горчив ликьор Fernet и резени от краставица и лимон за декорация.

В дъното на чашата се слагат две резенчета краставица. Течните съставки се разбъркват в шейкър, след което се изсипват в чашата, а най-после се украсява с резенче краставица и комат лимон.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР