Кои са подаръците, които мъжете най-много харесват? Поканени сте на

...
Кои са подаръците, които мъжете най-много харесват? Поканени сте на
Коментари Харесай

15 идеи за подарък за мъж – оригинални предложения

Кои са подаръците, които мъжете най-вече харесват?

Поканени сте на рожден ден, имен ден, празник или различен мотив на мъж и нямате визия какво да му подарите? Познато възприятие!

Намирането на подарък за мъж е комплицирано. Когато ги попитате какво желаете да им подарите, с цел да ви улеснят в намирането на подарък, споделят, че имат всичко и упорстват, че не е нужно да им купуваш нищо, а това, което ги прави щастливи, не е материалното. Разбира се има и такива, които знаят и си споделят.

Всичко зависи от усетът и заниманията на всеки мъж, само че има избрани дарове за мъже, които постоянно са добра концепция за подарък и ще ги зарадвате сигурно. Събрали сме 15 хрумвания за подарък за мъж, в случай че желаете още хрумвания за подарък за мъж, прочетете публикацията в saveti.bg – 100+ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ ТИП МЪЖ.
Smart Watch или Фитнес гривна


Ако раполагате с по-голям бюджет, Смарт часовникът за доста от мъжете би бил страхотна концепция за подарък. Особено за тези, които обичат технологиите, обичат да ги разучават с часове и да тестват другите му функционалности. Предлагат се в разнообразни ценови диапазони, а и постоянно може да се комбинирате с някой от компанията и да купите по-хубав и безценен, с забавен и готин дизайн.
Слушалки


Тук изборът е огромен, безжични слушалки, меломански слушалки или геймърски слушалки. Има голям избор от дизайни, които човек, който обича електронните джаджи няма по какъв начин да не хареса. Ако мъжът на който ги подарявате работи от у дома, обича да слуша музика или просто обича да му е комфортно, би се зарадвал на нови готини слушалки. Ще отриете с най-различен и изобретателен дизайн, дребни и огромни - за всеки усет, които сигурно ще му влезнат в приложимост.
Външна батерия


Няма човек на който да не му се е случвало да остане без батерия на телефона си, тъкмо в най-неподходящия миг, а зарядното да е останало у дома. В такива обстановки нормално се сещаме за спомагателна батерия, която да ни избави. Подарете външна батерия и сигурно ще му взезе в приложимост. Това е извънредно практична и комфортна концепция за подарък, който всеки мъж би се зарадвал да има. Особено в случай че обича да върви на походи в планината или на дълги разходки с раница. За мъжете, които вървят на планински  походи, пък се оферират слънчеви зарядни, които да закачат за раницата си, които се зареждат от слънцето. Така постоянно ще имат заредена спомагателна батерия.
Масаж


В това с напрежение всекидневие, масажът постоянно е добра концепция. Дали ще го извършите вие персонално, в случай че сте близки, или ще закупите ваучер за масаж, сигурно ще му се отрази доста добре. Изборът е голям - благоуханен масаж с етерични масла, шоколадов масаж или масаж нацяло тяло, са единствено дребна част от другите типове, които се оферират. Отделно от масажите, се оферират еднодвевни спа пакети, където ще може да релаксира оптимално в минерални басейни, на масаж, сауна и още куп други релакс процедури. След спа процедури или просто масаж, несъмнено ще видите разлика в настроението му, ще бъде по-отпуснат, деятелен и стимулиран за постигането на нови триумфи.
Пътуване


Няма нищо по-добро от пътуването, изключително в случай че той е от тези мъже, които си има всичко.

Ще му подарите нещо доста скъпо, а точно бягство от нормалната рутина. Посещение на супер забавно място, уикенд в хотел единствено за него и приятелката/ жена му, ваучер за пътешестване. Това може да бъде идеалното решение да го изненадате по този метод за специфичния му мотив!

Може да организирате всичко - намерете хотел измежду красива природа, оферират се безчет планински къщички, с панорама към язовир или покрай морето. Опциите също са най-различни - спа хотел, хижа в планината, измежду красиви гори и още куп други. А за какво не се организирате цялата компания и не го ‘‘отвлечете‘‘ за един дълъг уикенд. Тук несъмнено, би трябвало да се съобразите с работните или образователните му задължения. Така ще може да се отпусне и да се наслаждения оптимално на преживяването измежду обичаните хора.
Ваучер подарък за изживяване


Това може да бъде един доста готин подарък за мъжете, които си падат по завършения и са рисковано настроени. Има доста разновидности - ваучер за скок с бънджи, катерене, каяк, скачане с парашут, моторна шейна (ако рожденният му ден се пада през зимата), АТВ, конна езда, а за какво не и урок по пилотиране?

Тук зависи от усетът на мъжа и степента на премеждие, което той е подготвен да поеме. Ако въпреки всичко няма опит с по-екстремните спортове, не бързайте да го хвърлите с парашут. За предпочитане е да му вземете подарък, който би му понесъл и ще го остави с прелестно чивство от преживяването. Тези дарове са по-приятни, когато и вие отидете с индивида и се забавлявате дружно с него.
Безжична клавиатура или мишка


Мъжете, които работят на компютър, или прекарват дълго време на компюъра, сигурно избират по-малко кабели, които да се заплитат и да бутат други предмети на бюрото му. Безжичните клавиатури и безжичните мишки са извънредно комфортни, както за потребление, по този начин и с цел да се поддържа бюрото по-чисто. Другото комфортно при безжичните клавиатуари и мишка е, че могат да се употребяват и за други устройства, Те като са свързани посредством Bluetooth и биха могли да си ги свържат с тв приемника. Страхотен подарък както за геймъри, по този начин и за киномани, а даже и да не са такива, всички мъже харесват джаджи.
Портфейл и колан


Това са едни от най-важните аксесоари за мъж, които те имат и огромна част от мъжете, държат те да бъдат хубави и качествени. Обикновенно имат по един, а и не обичат да прекарват времето си по магазините в търсене на нови. Ако знаете, че мъжът на който ще подарявате скоро не си е купувал портфейл или колан, изненадайте го като му вземете първокласен, кожен порфейл в композиция с колан. Със сигурност ще го зарадвате. Придържайте се към изчистени и практични разновидности на портмонето, а за цвят постоянно може да ‘’играете’’ на несъмнено и да вземете черен или кафяв, който да си отива на всичко.
Мъжки гривни


 

Мъжките гривни са постоянно забравян и подценяван подарък за мъж, само че действително са страховит аксесоар. Съчетани с готина риза, на райета, готина тениска и даже половер. Мъжката гривна акцентира мощните мъжки ръце и добавя идеално визията на мъжа. Често забравян аксесоар, а в това време, за дамите е мъчно да отлепят взор, когато видят мъж с гривна.
Кутия с инструменти


 

Неосопоримо е, че всеки представител на мъжкия пол е хубаво да разполага с принадлежности. Не се знае по кое време ще се счупи някоя ключалка у дома или ще потрябва отвертка, с цел да се сглоби или разглоби някой мебел в жилището. Има най-различни типове кутии с друго предопределение.

Ако мъжът обича да кара колело, също би му влезнало в приложимост да разполага с принадлежности, в случай че се наложи да си го поправи. А може да му подарите и единствено празна кутия с принадлежности, в случай че към този момент разполага с всичко належащо, само че няма къде да си ги прибира и са разпръснати. Ще ви бъде доста признателен за подобен подарък..
Преносима музикалка колонка


Винаги е готино да извадиш портативна колонка, когато сте се събрали вечер на плажа или някъде другаде. Изключително комфортни са, просто би трябвало да им се купят акумулатори от най-близката бензиностанция или да ги заредите от запалката на колата, зависи от модела който ще купите.

Която и да изберете, с какъвто и дизайн да харесате, то това е обичан и автентичен подарък, който ще донесе доста въодушевление освен на мъжът на който я подарявате, а и на приятелите му.
Интересна и обичана игра


 

Изненадайте го с обичана компютърна игра или обичана игра за плейстейшън. Тази за която си е мечтал, само че към момента я няма или нова версия на към този момент обичана негова игра. Всички знаем, че изборът на игри е голям,  само че не се отчайвайте. Ако не сте сигурни каква тъкмо би му се харесала отидете до някой гейминг магазин и помолете да ви оказват помощ. Там ще ви насочат към най-популярните игри, най-играните и търсени игри сега. Подгответе се авансово като разгледате игрите, които към този момент има и си ги запишете или снимайте. Ако не сте сигурни каква тъкмо би му се харесала, то му вземете ваучер от гейминг магазин. Също по този начин може да се консултурате с приятелите му коя игра би харесал, мъжете нормално си споделят коя им харесва и коя не.
Комплект за барбекю


Мъжете обожават да се събират в огромни компании, на по бира и да гледат мач или да си описват занимателни истории от предишното. Страхотна концепция за подарък за подобен вид мъж би било точно портативното барбекю. Може да го вземе на всички места със себе си - измежду природата, когато се събират край язовир или в случай че си пада по риболова. Също по този начин може да си го пали и у дома, с цел да приготвите хамбургери и да си извършите страхотна другарска колекция. Барбекюто е доста автентичен и удобен подарък.
Палатка или хамак


За мъжете, които обичат да прекарват време измежду природата подарък като палатка или хамак биха били страховит подарък. Ако към този момент си има може, да му подарите съоръжение за палатка. Изборът е голям – канче, където да подготвя чая или закуската си, лампа на акумулатори за палатката, дюшек. Разгледайте профилираните магазини и сигурно ще му харесате нещо, което да му влезе в приложимост.
Интересна бутилка алкохол


Има доста магазини, които оферират по-ексцентрични, забавни и истински типове алкохол. Ако в действителност желаете да изпъкнете или да го очаровате с бутилка алкохол, отидете в задграничен магазин за алкохол и ги помолете да ви насочат. Хубаво е да знаете дали мъжът обича корав алкохол и какъв тъкмо харесва преди да му вземете. Обърнете се за помощ към някой от неговите близки, те сигурно ще знаят и ще могат да ви оказват помощ.

Каквото и да изберете за подарък за рожден ден, имен ден или различен мотив на мъж, пробвайте се да проучите какво харесва, изключително в случай че не сте доста близки. Обича ли да върви на планина, пие ли бира,  може да му изберете готина отварачка за бира или комплект да си направи бира у дома. Допитайте се до околните му или разгледайте социалините му профили, в случай че си пада по спорта може да му купите нова спортна раница, бутилка за вода, летна на която да си закача телефона, в случай че върви да тича. Изборът е голям и най-лесно ще се ориентирате в зоната на неговите ползи.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР