Кои са братя Вълневи, гръб на Цветан Цветанов и гръбнат

...
Кои са братя Вълневи, гръб на Цветан Цветанов и гръбнат
Коментари Харесай

Кои са братя Вълневи – гърбът на Цветанов?

Кои са братя Вълневи, тил на Цветан Цветанов и гръбнат на новата му партия Републиканци за България. Единият от братята, които от години живеят в Чикаго – Павел Вълчев, стана през днешния ден зам.-председател на новия елементарен. Като дясна ръка на Цветанов той ще обикаля с водача страната, с цел да гради новите републикански структури. Цветанов сподели, че до месец ще има 100-процентово покрие на страната и ще е изцяло подготвен за изборите като съперник и контрапункт на Бойко Борисов.

Павел и Румен Вълневи потеглят от Доспат с един куфар. Работа, работа, работа и след 10 години резултатът е налице. Днес Вълневи ръководят най-големия български бизнес в Чикаго. Тяхна е транспортната компания „ AmeriFreight “ с над 600 камиона, веригата магазини „ Сердика “, най-модерният трък стоп в региона на Чикаго „ AF Truck Center “ и други бизнеси.

Вълневи сътвориха и телевизия BiT, която потегли от Чикаго през 2013 година, и сътвориха атмосфера на свободно слово без интервенция в публицистичната политика. Те са и най-големите донори на българската общественост във Ветровития град.

 

За братя Вълневи работят към 700 души. Зад океана те основават фамилии и в този момент имат по 2 деца. С тях също живеят родителите им. Голяма част от братовчеди, родственици и другари са също на американска земя. Работят съвсем всеки ден и почиват единствено на Коледа.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР