Когато започнахме да прекарваме повече време вкъщи по време на

...
Когато започнахме да прекарваме повече време вкъщи по време на
Коментари Харесай

4 тенденции в интериора, които пандемията ни завеща

Когато започнахме да прекарваме повече време у дома по време на пандемията, неизбежно обърнахме взор и към детайлите вкъщи. Креативните способи да се насладим на заобикалящата ни среда ни разрешиха да се свържем на по-дълбоко равнище с другари и семейство, както в никакъв случай до момента. 

Домът от дълго време не е просто място, което обитаваме. Той към този момент приютява домашния ни офис, обезпечава ни занимания и даже е в положение да се грижи за здравето ни. Дейности, които преди извършвахме отвън дома си, като фитнес, работа, занимания, към този момент са се наместили комфортно в рамките му, без желание скоро да излизат от там. Според специалисти от Architectural Digest тази наклонността ще продължи още дълго и занапред ще се развива.

Домашен бар

По време на пандемията нямахме опция да посещаваме питейни заведения или нощни клубове, по тази причина и започнахме да мислим отвън рамките в тази тенденция и извадихме от задния джоб хитри хрумвания, които всеки е в положение да приложи. Мнозина надградиха кулинарните си умения, а домашните бар пространства се трансфораха в приветлив метод да разпуснем и да създадем някое и друго красиво лятно придвижване с ръката, кaто забъркаме нов коктейл. За мнозина това занимание се трансформира в същинско наслаждение и пълноценно време с най-близките.

По този метод си сътворяваме готина атмосфера, както и илюзията, че сме малко отдалечени от домашната среда, като по едно и също време не се лишаваме от прегръдката на уюта й.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Все КУХНИ ИКЕА тут Подпишись ⤴ (@ikea_kitchen_brand)

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР