Когато за милиони българи беше най-тъмно, президентската институция остана да

...
Когато за милиони българи беше най-тъмно, президентската институция остана да
Коментари Харесай

Вигенин: Когато беше най-тъмно, президентът остана да свети като фар

Когато за милиони българи беше най-тъмно, президентската институция остана да свети като фар, който дава посока. Това сподели зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, който от свое име и от името на всички депутати поздрави президента Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова след клетвата им за втория мандат на „ Дондуков “ 2.

" Истинските държавници усещат духа на времето, схващат болките и очакванията на своя народ и не се двоумят да работят уверено, когато би трябвало да защитят бъдещето на родината си. В своя първи мандат вие се доказахте като такива ", добави той.
В България има антимафиотски консенсус, разгласи Радев. ГЕРБ напуснаха залата
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова поставиха клетва пред Народното събрание на тържествена гала.Пред националните...
Прочети повече
Според него Радев и Йотова са съумели да съберат силата на хората и по този начин завоюваха втория си мандат и са разрешили да се образува болшинство на смяната.

" Днес България навлиза в нов стадий на своето развиване. Идва време за отворената длан и протегната ръка, време за разговор, за подсилване на държавността и справедливостта, идва време, изправени пред рецесиите, да измислим концепцията за единението ", уточни Вигенин.

" Клетвата, която положихме ние и вие, ни свързва всички дружно и ни задължава да се ръководим от ползите на народа ", сподели още той.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР