Когато Владо Пенев през 2018-а навърши 60, Мартина Вачкова му

...
Когато Владо Пенев през 2018-а навърши 60, Мартина Вачкова му
Коментари Харесай

Мартина Вачкова като тийнейджър била супер срамежлива

Когато Владо Пенев през 2018-а навърши 60, Мартина Вачкова му беше дала обещание, че ще честват цяла година – както прилича на празник. Сега е негов ред да й върне жеста и страстите, тъй като я настигна същия случай – на 29 юли бясната Лъвица посреща кръговиден рожден ден. Единствената й безапелационна равносметка е, че „ животът е кръговрат “. Но няма време за ненужно философстване, тъй като снима на цялостни обороти в осмия сезон на „ Откраднат живот “. Нейната Магда Жекова е от най-емблематичните облици в паметния сериал. Сега почитателите стискат палци, та нека основната сестра на „ Света Анастасия “ най-сетне да се гмурне в същинската обич. Но каквото и да става – в киното или в живота – и актрисата, и нейната героиня остават предани на житейското си кредо – да бъдем положителни, тъй като нищо друго няма толкоз огромно значение.  А какъвто и където и да купонът, Мартина ще бъде неговият вулкан. Макар че като тийнейджърка е много „ свита “, малко преди да кандидатства във ВИТИЗ й се наложило да преодолее своя срам и да се трансформира в душата на всички компании. Като студентка към този момент разгърнала всичките си гении – и под прожекторите, и отвън тяхната светлина. Може би тъй като желае да впечатли Владо Пенев, с който са гаджета, а той желае и да се женят. Днес никой от тях не разяснява дали съжалява, че не са изслушали Менделсон като двойка. /Мартина обаче се майтапи, че откакто два пъти към този момент е играла младоженка, то третият път ще й се случи „ онлайн “./ Факт е обаче, че нито един мъж след него не е разбирал толкоз изтънко вибрациите на душата й.  „ Спасявало ме е това, че имам доста другари. Но няма нищо по-хубаво от това да се прибереш у дома късно вечер и да разкажеш на индивида до теб за утринната си подготовка. Е, цялостното благополучие е мираж “, споделяла е известната дама.  Тя е споменавала, че обича да се влюбва. Вярва, че другарството също може да премине в пристрастеност – за разлика от множеството хора в обкръжението й, които са уверени, че допустимо единствено противоположното. „ Готова съм да направя всичко за обичания мъж, с цел да се усеща добре. Но той би трябвало да ми върне със същото “, безапелационна е тя.  Един от желаните й афоризми е на Антон Чехов: „ Странно нещо е душата – никой не знае къде се намира, само че всеки знае по какъв начин боли “. А нейното сърце е щерка й Рада - надарена бъдеща художничка и чаровна, само че сдържана млада дама. Мартина, естествено, е правила сума ти чудеса за наследницата си. Преди години актрисата си купува планинарски обувки, тъй като детето желае двете да хукнат по чукарите. Чак до Мусала тогава не стигат, само че обикалят хълмовете в етрополския Балкан към къщата им в село Бойковец. Заради щерка си Вачкова стартира да меси питки.

Ето и фото моменти от живота и кариерата на звездата.



Когато Мартина се ражда, татко й е пред камерата – снима в „ Дом на две улици “.  И сега, в който екипът получава щастливата вест, артистът е някъде във вътрешността в морето. Викат го с мегафоните на спасителите да излезе, само че той не чува.  Тогава композиторът Светозар Донев се хвърля във водата и плува до Гришата, с цел да го осведоми, че към този момент е родител.



Вачкови в „ Мера съгласно мера “ – бащата е Постол челник, дъщерята е Лимбийката. Големият артист не дочаква премиерата на кино лентата. Умира от тромб, а не от сърце – както го плашат цялостен живот.



С майка си Силвия – изключителна дама. „ За татко ми тя беше принцеса и богиня,  поставена на пиетдестал “, споделяла е Марта. Силвия не стопира да работи до ден сегашен, не се омъжва повторно след гибелта на Григор Вачков, макар че остава сама единствено на 38. Винаги е до Мартина и Рада – мъдра и изискана.  



С Катерина Евро са пъклен близки. Викат си „ котане “ и когато са дружно вън от София, постоянно спят в една стая – само че не с цел да пестят, а с цел да си приказват. Единственият проблем сред тях са цигарите на Катето. Двете имат безпределно смешни случки. Докато снимат в Балчик тв версия на спектакъла „ Дванайсета нощ “, всяка свободна минута тичат да се пекат голи на скалите. Евро, която е графиня Оливия, и Марта, влезнала в кожата на нейната слугиня, са смели девойки, само че и двете си глътнали граматиката, когато край разсъблечените им кълки минали група мургави сънародници.  В типичния си отзивчив жанр и двете взели да махат на ромите, само че се усетили, че са без облекла и доста се посепнали. Приятелките обаче се претърпели и много по-драматични моменти. Когато Александър Кадиев към момента е безумно палавият Сашко, пада от покрива на съседите и грубо чупи крайници си на три места. Мартина всеки ден върви в болничното заведение, с цел да му чете приказки. Докато момченцето се възвръща на патерици, не се отделя от него.



С Владо Пенев, с който от десетилетия си викат “рожбе “, а от няколко сезона най-сетне снимат дружно – в „ Откраднат живот “. В театъра са играли единствено като студенти и в Сфумато 



С Тончо Токмакчиев са неразделни. Когато тя забременява, по този начин наречените жълти медии тиражират версията, че той е бащата. А тъй като Тончо е цялостен присмехулник и подбудител, след раждането на Рада непрекъснато заема пози на нейн родител и изяснява на публицистите какъв брой сладка е дребната, а те безусловно изтрещяват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР