Когато виждаме някъде в някои помещения и мебели кюлчета със

...
Когато виждаме някъде в някои помещения и мебели кюлчета със
Коментари Харесай

Рашков: Кюлчетата се отразиха на морала на редовите полицаи

" Когато виждаме някъде в някои пространства и мебели кюлчета със злато и милиони левове просто хей по този начин като за лека нощ. И когато всеки рационален човек схваща, че такива средства са невъзможни даже да си ръководител на Министерския съвет, това неизбежно се отразява на морала на редовия чиновник на Министерство на вътрешните работи. "  

Това разгласи служебният вътрешен министър Бойко Рашков, който в четвъртък още веднъж бе в Пловдив. В сряда се разбра, че 7 служители на реда, са задържани при интервенция на Окръжната прокуратура в Пловдив и Вътрешна сигурност на Министерство на вътрешните работи. Сред задържаните е и началникът на 3-то РПУ в Пловдив. И през днешния ден не бяха обявени повече елементи по случая, за който е ясно единствено, че става дума за осъществени тежки престъпни закононарушения срещу правораздаването и длъжностни закононарушения.

След среща със състава на Министерство на вътрешните работи в Пловдив Рашков сподели, че е бил много изострен. " Кое докара до това в службите на Министерство на вътрешните работи да се появи такава групова престъпност?! Нямам съответен отговор ", разяснява министърът. И добави, че има по-общ отговор, негово персонално мнение - когато има безнравственост от горната страна надолу, тя ще стигне и до редовите чиновници на Министерство на вътрешните работи. След това загатна и от спалнята на към този момент някогашния министър председател Бойко Борисов. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР