Когато трябва да избирам подарък за мъж и още по-конкретно

...
Когато трябва да избирам подарък за мъж и още по-конкретно
Коментари Харесай

Три идеи за подарък на любимия

Когато би трябвало да предпочитам подарък за мъж и още по-конкретно – за мъжа до мен, в много от случаите се озорвам, тъй като желая изборът ми да е по едно и също време впечатляващ, удобен, самостоятелен и да не се повтаря с този от предишни години. Затова неотдавна си изготвих къс лист с три настоящи хрумвания, който, несъмнено, може да бъде допълван съгласно персоналните желания.

 

Часовник



Това е типичен подарък за мъж. За да изберете подобаващ часовник, е належащо да познавате добре усета на мъжа освен по отношение на желания от него жанр – строго грациозен или по-небрежен, само че и по отношение на функционалностите, които биха го интересували. Т.е. изборът на база само дизайн и външен тип няма да е задоволителен, в случай че желаете да поднесете нещо, което да влезе в дейна приложимост.

 

Парфюм



Обожавам мъжките парфюми, а моят неоспорим любимец е. Ароматът е предопределен за привлекателния мъж, който в персоналния си жанр залага на небрежната грациозност и на дискретността. Уханието съчетава прохлада, неустрашимост и сексапил, по едно и също време е леко и надълбоко и предизвика страст от първия контакт. Иска ти се да си допустимо най-близо до мъжа, който го носи, тъй като чувствената детонация от бергамот, мандарина, розов пипер, пелин и портокалов цвят притегля незабавно и неустоимо, нашепвайки за един по-различен вид сексапил. Прозрачният стъклен флакон в изтънчен наследник колорит носи кода на дизайнерските мъжки облекла на марката, а цялостното чувство на парфюма е за грациозност, непрестореност и самонадеяност. Мъжът, избрал за себе си аромата на , знае чудесно цената си, следва постоянно себе си и в никакъв случай не остава неусетен.

 

Дрон



Мъжете обичат софтуерните играчки. Затова си мисля, че един дрон с камера би се оказал положително попадение. Освен това може да стане мотив за много занимателни моменти навън, както и за нови преживявания и усещания. Ценовият диапазон е много необятен, тъй че това е относително налична играчка.

Успех в избора на подарък, девойки!

 

С поддръжката на Armani

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР