Когато стане дума за плодовити жени, безспорно се сещаме за

...
Когато стане дума за плодовити жени, безспорно се сещаме за
Коментари Харесай

Страшен удар за 48-годишната Кали: Младият Атанас я заряза, защото не можа да зачене!

Когато стане дума за плодовити дами, несъмнено се сещаме за три имена - Ирена Милянкова, Светлана Гущерова и Кали. Певицата е известна с това, че не роди бебе единствено на този, с който не беше гадже. Тя роди трима сина от трите си връзки, а до неотдавна не спираше да повтаря, че има желание да направи баща и сегашния си другар.

Както знаем, той се споделя Атанас и е притежател на известна верига аптеки в Пловдив. Наско е хубав и много по-млад от изпълнителката, което е и повода тя да го крие от света към този момент няколко години. Така или другояче, досега никой не знае по какъв начин наподобява въпросният, като с връзката им са осведомени единствено околните им и чиновниците в аптечната верига.

Именно от чиновници изтече и най-прясната информация, а точно, че Кали и Атанас са се разделили. Инициатор на края е бил той, а повода - певицата не могла да зачене от него. Атанас се разбирал отлично с момчетата на Кали, само че бил към този момент на години, в които да гледа свое дете, а не да се занимава единствено с непознати.

Нормално е и Кали да не може да забременее елементарно, въпреки всичко тя към този момент е на 48 навършени години и гони 50-така. Да, посредством ин витро е изцяло допустимо да роди четвърто, че и пето бебе, само че тя е привикнала да се случва по натурален път.

" Кали може да чака, какво й пука, само че Атанас се тревожи, че в никакъв случай няма да могат да имат общо дете. Много й е гадно след раздялата, само че би трябвало да разбере и него ", разясняват източниците.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Атанас Кали бебе Ирена Милянкова Светлана Гущерова ин витро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР