Когато Слънцето се появи отново след ядрената зима, последвала ядрената

...
Когато Слънцето се появи отново след ядрената зима, последвала ядрената
Коментари Харесай

Когато белите станаха застрашен вид

Когато Слънцето се появи още веднъж след нуклеарната зима, последвала нуклеарната война на XXI век, не беше останал живот в това, което преди този момент беше Европа, Англия, Съединени американски щати, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Япония. Японците към този момент не съществуваха. Единствените хора с бяла кожа бяха съветските и американските и европейските емигранти, живеещи в Южна Америка, Африка, Тайланд и другите елементи на Азия.

Организациите, занимаващи се с дивите животни, дефинираха белите хора като „ заплашен тип “. Малко от тях бяха останали отвън Русия, и в този момент международната мощ Китай, ги събра и ги сложи в зоологическите градини. Бяха създадени стратегии за тяхното развъждане и за връщането на белите хора в някогашните им територии, откакто радиацията отшуми. Руснаците бяха избрани като „ небели “, защото са живеели от епохи под азиатско ръководство. „ Задраскайте руснака, напишете татарин (монголеж) “ беше задоволително, с цел да може една от ръководещите сили да бъде изтрита от обозначението на белите.

Поради отговорността на американските неоконсерватори за нуклеарната война, белите неверници, каквито трябваше да бъдат ционистите евреи, бяха упрекнати за войната и за устрема си към американската надмощие. Имаше яростни диспути дали запазването на бялата раса е рационално или даже възможно, като се имат поради закононарушенията им, документирани от Проекта 1619 на New York Times, образователните стратегии на университетите в Харвард, Йейл и Бръшляновата лига и настояването на западните медии, че всички бели хора са „ расисти “. Мнозина даже възразиха, че запазването на бялата раса е същото като да се резервира Адолф Хитлер.

Белите са хората, които съгласно личните си учебни текстове, написани от белите хора и осиновени от белите учебни настоятелства, са били виновни за поробването на чернокожите, за потискането на дамите, на хомосексуалистите, на транссексуалните хора и на хората, неспособни да познаят личния си пол. Белите хора бяха отговорни за потреблението на местоименията за пол, които незаслужено лимитираха пола до мъжки и женски, ограничаването на типовете, толкоз остарели, колкото са библейските.

Сравнително дребното останали бели, които живееха като репатрирани в по-малките елементи на света, в този момент се оказват сходни на животните, подчинени на пазачите на зоопарка. Ще оцелеят ли като заплашен тип или ще бъдат отстранени като рисков тип? По-богатите, които притежаваха златни монети като персонално владеене, лобираха за закони в юрисдикциите, в които живеят, които да ги запазят като заплашен тип. В Африка чернокожите отглеждаха белите като плебеи.

Русия и Китай, като хегемонни сили, взеха решението белите хора да бъдат оповестени за заплашен тип, защото ще мине над един век и повече, преди намаляването на техния брой да докара до популация от всевъзможен размер. През това време белите ще бъдат възпитавани в непрекъсната нерешителност, както американците направиха с немците през XX век.

(Превод за " Труд " - Павел Павлов)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР