Когато съпругът ми започна да ми изневерява, веднага разбрах това.

...
Когато съпругът ми започна да ми изневерява, веднага разбрах това.
Коментари Харесай

Отидох в дома на любовницата на съпруга ми с кутия със сладки

Когато брачният партньор ми стартира да ми изневерява, незабавно разбрах това.

Живеем от 25 години дружно, тъй че мога елементарно да схвана настроението му, единствено като погледна лицето му, да схвана, че е имал спор с шефа, просто като чувам гласа му. Познавам моя човек.

Дойде миг, в който разбрах сигурно, че брачният партньор ми има държанка. Нямах никакво предпочитание да се развеждам. Това би означавало, че ще би трябвало да трансформира целия си живот, навиците си, дома си – всичко. Не е толкоз елементарно да направиш всичко това на 45 години.

Реших да работя. В последна сметка за какво би трябвало да правя подарък щастието си на някого? Проследих брачна половинка си и разбрах къде живее изгората му. На идващия ден, купих кутия със сладки и отидох при любовницата на брачна половинка ми. Почуках на вратата, когато ме попитаха кой е, отговорих:

„ Ани, отвори вратата, Еми е, брачната половинка на Емил “, знаех името й от дълго време, тъй като бях чела известията им.

Какво мога да кажа? Съпругът ми има страховит усет. Видях стройна, красива, добре поддържана госпожица, може би едвам 25-годишна.

„ Мога ли да вляза? “ – попитах, когато отвори вратата.

Ани безмълвно потегли към кухнята, а аз я последвах. Направи ни по едно кафе.

“Ани, не пристигнах да диспутирам с теб. Просто желая да ти кажа да се държиш, както преди. Заради теб мъжът ми стана нервозен, не приказва, не спи. Разбирам, че преди просто сте си прекарвали добре времето дружно, а в този момент може би изискваш връзката ви да се задълбочи, само че аз познавам брачна половинка си добре. Може би знаеш, че имаме щерка на твоята възраст, тя към този момент ни роди внук. Съпругът ми доста ги обича, само че не би желал да минава през това, през което младите родители би трябвало да минават още веднъж на тази възраст. Може би искаш брачен партньор и дете, само че знай, че брачният партньор ми няма да ти даде всичко това. Вие сте хора от разнообразни генерации, пристрастеността ще премине и тогава няма да имате нищо общо ”.

Ани ме слушаше деликатно от самото начало.

“Да, съгласна съм. Дори в този момент идва с мен на кино, само че изрично отхвърля да отидем на клуб, желае да си седи вечер у дома, само че аз не мога. Нямам майка, нямам близка другарка, която да помоля за съвет. Ти си толкоз мъдра. Представях си срещата ни по различен метод. Може ли да те прегърна?

Говорихме няколко часа. Ани не е неприятно момиче, просто е останала без женска поддръжка. Срещата ни приключи с позитивна нотка.

Съпругът ми не разбра, че сме се срещали. Няколко дни по-късно разбрах, че са се разделили.

В момента няма друга държанка, само че и да се появи, няма проблем, има още доста сладкиши в нашия магазин и ще слага още едно младо момиче на правия път.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР