Когато преди няколко години Виктория и нейните приятелки решили да

...
Когато преди няколко години Виктория и нейните приятелки решили да
Коментари Харесай

Куче от години се опитва да прогони дух от дома си

Когато преди няколко години Виктория и нейните приятелки решили да се позабавляват, викайки дух, надали предполагали по какъв начин ще приключи безобидната им игра. Днес младите девойки по всякакъв начин се пробват да не помнят за стряскащото си прекарване, а необикновеното държание на кучето на Вики не им разрешава да изтрият момента от паметта си.

Всичко почнало, когато една вечер три приятелки се събрали в дома на Вики, с цел да се опитат да осъществят връзка с дух. Те разчертали специфичен кръг, необходим им за спиритичния сеанс, написали букви, запалили свещи и се приготвили да осъществят връзка с видение.

Духът се появил и почнал да контактува с девойките. Те задавали въпроси, а призракът отговарял напълно тъкмо писмен знак по писмен знак. Разбира се, девойките желали да схванат къде се намира привидението, по тази причина и побързали да го попитат точно това.

Тук съм, седнал съм в креслото, дал отговор духът.

Те погледнали към тази мебел, само че тя изглеждала напълно празна. И макар че не можели да видят с очите си призрака, те доста се забавлявали, до момента в който си контактуват с него. Изведнъж обаче усмивката се изтрила от лицето им, когато в стаята влезнало кучето на Виктория – Джина.

Още с появaта си то се насочило към креслото, на което стоял духът, озъбило се и почнало да лае. Вики доста се изненадала от държанието на домашния си любим, защото в никакъв случай до момента не го била виждала да се държи по този метод. Обикновено той бил нежен и доста вежлив.

По всичко личало, че кучето виждало нещо в призрачното кресло и по всякакъв начин се опитвало да го прогони. Стопанката на палето се пробвала да го убеди, че там не седи никой, само че то по този начин и не го проумявало и едвам се се успокоило.

След този случай кучето по всякакъв начин избягвало да влиза в стаята с призрачното кресло, а в случай че въпреки всичко това се случело, продължавало да се държи налудничаво и враждебно, написа съветски уебсайт за паранормални интензивности.

Минали две години и стопаните на дома трансформирали много интериора на мистериозната стая.

Джина обаче все по този начин страняла от креслото, на което седял духът. Вероятно животното към момента продължава да вижда призрака там или да усеща наличието му, заради което и не може да откри успокоение.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР