Когато попитах сина си защо е по-забавно да си фашист,

...
Когато попитах сина си защо е по-забавно да си фашист,
Коментари Харесай

КапиталНО

" Когато попитах сина си за какво е по-забавно да си фашист, той отвърна без съмнение: Те играят като тим, до момента в който либералите са най-големите си врагове и са парализирани от съмнения и съмнение. "
Иван Кръстев, началник на софийския Център за демократични тактики, в коментар за Financial Times
" България умерено може да нападне Северна Македония, Хърватия - Сърбия, Сърбия може да нападне Косово, Босна и Херцеговина може да нападне себе си. "
Албанският министър председател Еди Рама шеговито дава образец за пагубните последствия от затъването в районни междуособици, по време на Стратегическия конгрес в Блед
" Моята религия към изпълняващия функционалностите основен прокурор господин Сарафов е под всякаква рецензия. Спира следствието за кюлчетата и пачките, затваря " Барселонагейт ", а не виждаме нищо действително откъм антикорупционни каузи. Чуваме ли нещо за " Турски поток " и съветската връзка? Не. "
Съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков
" В момента в Министерството на вътрешните работи има двувластие, от което може да страдат хората и да се възползват нарушителите. Неприемливо е. Ако съм на мястото на основния секретар, незабавно ще си подам оставката. "
Реклама Премиерът Николай Денков за основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров
" Аз съм човек на ХХ век и в реалност в XXI век се усещам като гостенин. Наблюдавам с любознание какво стана в близост. Много добре осъзнавам, че не мога да бъда настоящо лице в този век. Но мога посредством творчеството си да съпровождам хората на новия век към деяние. "
Поетът и драматург Стефан Цанев при представянето на новата си книга " Небесна позиция " Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР