Когато някой си позволи гениално умотворение в ГЕРБ, то вероятно

...
Когато някой си позволи гениално умотворение в ГЕРБ, то вероятно
Коментари Харесай

И Борисов съсипа справедливостта - сравни Туск с Гешев

Когато някой си разреши гениално умотворение в ГЕРБ, то евентуално първо се е " родило " в главата на водача на партията Бойко Борисов. Такъв се оказва казусът с коментара на Десислава Атанасова, който Ви показахме по-рано през днешния ден. И в случай че той бе меко казано стеснителен за демокрацията в България, само че въпреки всичко идва от един редови народен представител, то доста по-смущаващо е, че обществено го повтори и министър председателят Бойко Борисов. Той съпостави изборът на ръководител на партия с този на основен прокурор в България. Борисов съпостави избора на Иван Гешев с този на Доналд Туск за ръководител на Европейската национална партия (ЕНП). Може би идната стъпка е Иван Гешев да получи членска карта на ръководещата партия.

Той разяснява избора на нов основен прокурор от Загреб, където се организира форума на ЕНП за избор на нов водач и на негови заместници.

„ Доналд Туск беше единствен претендент пък нямаше митинги, може да ми препишете на мен, че аз съм отговорен, че не съм издигнал втори кандидат”, съобщи Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР