Когато жената иска да бъде център на внимание в очите

...
Когато жената иска да бъде център на внимание в очите
Коментари Харесай

8-те женски навика, които могат да отблъснат мъжа

Когато дамата желае да бъде център на внимание в очите на мъжа, тя се пробва да му се хареса, само че неведнъж в прекомерното си предпочитание за това тя съумява да го раздразни. Вместо да го завоюва с нейните трикове и хитринки, тя може да го отблъсне. Затова е време да ви разкрием кои са 8-те женски навика, които могат да откажат всеки мъж.

1. Искате да ви ревнува

Ако харесвате някой мъж и желаете да му извършите усещане е огромна неточност да флиртувате преднамерено пред него с други мъже. Няма потребност от това, тъй като той самичък може да види дали сте мечтана в очите на другите. Мъжът ще пояснява вашия флирт по различен метод, ще му стане досадно и ще го изнерви в допълнение.

 ревнивост

2. Ненужно превземане

Фалшивото превземане е особено за някои дами, тъй като с него те си мислят, че омайват мощния пол. Напълно безсмислено е да се преструвате на прекомерно умни или глупави, тъй като мъжът единствено би се изнервил от такова държание. Просто бъдете себе си и казвайте това, което чувствате.

3. Прекалите с разкрасителните процедури

Ако притежавате естествена хубост, тогава не е нужно да се престаравате и да прекалявате с червилото и грима. Мъжете не харесват изкуственото - надутите устни или някои непотребни корекции по тялото не са им фантазия.

 ревнивост

4. Премахнете намеците

Мъжете избират да им се приказва напряко, ясно и тъкмо. Те не обичат да се чудят какво желаете да им намекнете, тъй като по този метод се усещат все едно са изправени на изпит и би трябвало непременно да го вземат. А това ги напряга и отблъсква. Затова в случай че ви се прави нещо нетипично, не се срамувайте да им го кажете непосредствено. 

5. Не прекалявайте със известията с картинки и емотиконки

Можете да изпратите на обичания мъж някоя емотиконка или картинка, само че не го правете непрекъснато. Също по този начин не му пишете през 5 минути, с цел да му обяснявате какво вършиме и къде сте. Дайте му малко въздух и пространство, по този начин самият той ще стартира да ви търси и да ви желае още повече от преди.

6. Не бъдете нерешителни

Бъдете по-смели и не се правете на прекомерно недостъпни. Взимайте думата по-често, предлагайте нещо свястно и спрете да отстъпвате за всичко, което споделя мъжа до вас. За него е значимо да имате позиция и да я изразявате по-често. Апатията не е във ваша изгода.

 ревнивост

7. Фалшив загар

Не прекалявайте със солариумите и кремовете, които ви карат да сте почернели през цялата година. Може би не знаете, само че мъжът харесва дами с бяла кожа. Важното е да бъдете с естествения си загар, а не непрестанно да чернеете изкуствено.

8. Дръжте се общително

Възпитанието е значим детайл в връзките сред дамата и мъжа. Не бъдете груби, избягвайте клюките и недобронамерените мнения. Те не работят привлекателно за нито един мъж, а го отблъскват. Дори и да сте ядосани, сдържайте страстите си и не правете хапливи мнения за случилото се.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР