Когато избирате куче за домашен любимец, е добре да се

...
Когато избирате куче за домашен любимец, е добре да се
Коментари Харесай

Магически съвети за избиране на куче

Когато избирате куче за домакински любим, е добре да се съобразите освен със склонността ви към избрана порода, само че и с задачите, които желаете да постигнете. Различните типове кучета оказват помощ за разнообразни вълшебен цели.

Чисто черните кучета са проводници на най-мощните енергийни потоци. Но в случай че в мозъка ви се появи даже една отрицателна мисъл, черното куче ще я ускори неведнъж. Затова черното куче се предлага единствено за семейство, в които царува успокоение. Тогава черното куче генерира добра сила. Смята се, че черното куче пази къщата от мълнии.

Черните кучета са подобаващи за хора, които желаят интензивно да се занимават със спиритични сеанси и с окултизъм, защото кучето с този цвят спомага за положителния контакт с отвъдното и с астралните същества.

Куче от породатата чау-чау е уместно най-много за хора, които съществено са се отдали на духовните практики – йога, медитация и други типове практики. Това куче ще помогне да поддържат в равновесие другите типове сили.

 домакински любим Самоед

Кучетата, които имат по едно бяло леке над всяко от очите си, са идеални пазители на вашия дом от зли сили, а също по този начин оказват помощ и за точни предсказания.

Смята се, че тези бели петна, които са известни като очите към отвъдното, зареждат кучето с магическа сила и му разрешават да вижда и в други светове.

Чисто бялото куче е целесъобразно за хора, които постоянно се карат в дома си, защото бялото куче трансформира отрицателната сила в позитивна. Бялото куче може да се вземе от всеки човек, защото ще го подари със успокоение и положителна сила.

Кучетата с рижава четина пазят от уроки и от вълшебства. Кучетата с тъмна, само че не черна четина, се предлагат за хора, които са прекомерно прочувствени. Кучетата с тъмна четина оказват помощ на хората да уравновесят страстите си и да не са податливи на непознати въздействия.

Разбира се, би трябвало да се съобразите и със личните си чувства, когато избирате куче - интуицията ще ви подскаже най-хубавия избор.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР