Когато искате да пренесете бизнеса си на по-високо ниво и

...
Когато искате да пренесете бизнеса си на по-високо ниво и
Коментари Харесай

Четири предимства на готовата плаформа за онлайн магазин

Когато желаете да придвижите бизнеса си на по-високо равнище и да увеличите обсега на пазара си, евентуално се замисляте за основаването на онлайн магазин. Вероятно сте прекарали известно време онлайн в изследване на платформи за електронна търговия и знаете, че има доста информация.

След като изберете своя, време е и да се спрете и на платформа за онлайн магазин. Ето и четирите преимущества на подготвена такава:

Някой различен прави тежката работа

Едно от най-големите преимущества на е финансовата досегаемост. Това е по този начин, тъй като тя ви икономисва забележителните разноски при конфигуриране на самия уебсайт.

Ако би трябвало да ви се сътвори онлайн магазин от нулата, вие би трябвало да платите на програмист, който дори да поддържа уеб страницата ви, откакто е подготвен. С готовата e-commerce платформа на NEXT BASKET, тези грижи остават на назад във времето.

Актуализациите и поддръжката са в ръцете на NEXT BASKET, които ще се погрижат за всичко. За вас остава да се концентрирайте върху бизнеса си.

Повишена сигурност

Управляването на онлайн магазин е обвързвано с работа с персонални данни, като адреси на клиенти, номера на кредитни и дебитни карти, както и друга информация. Това значи, че е ваша отговорност да боравите с тях деликатно.

Стандартите за сходство с PCI би трябвало да бъдат спазени, с цел да можете да приемате заплащания. В противоположния случай рискувате да получите санкции, както и да нямате към този момент опция да приемате заплащания. Това може да докара до загуба на доверие от клиентите към вас.

Персонализирани функционалности

В началото на готовите платформи за електронна търговия, моделът „ програмен продукт като услуга “ (SaaS) не беше толкоз еластичен. За благополучие, това през днешния ден не е по този начин и платформите на NEXT BASKET могат да бъдат напълно персонализирани, с цел да дават отговор на условията на бизнеса ви.

Първо, направете цялостен обзор на платформата и определете тъкмо кои характерности и функционалности желаете да бъдат персонализирани за вас. Попитайте доставчика си по какъв начин ще се отразят на графика ви, с цел да можете да планирате по-добре.

Специалистите, които поддържат готовата e-commerce платформа, ще се погрижат за спомагателните функционалности и вярното им консолидиране.

Първокласна поддръжка

Само готовата e-commerce платформа може да ви обезпечи първокласна профилирана поддръжка, която и сами не бихте могли да извършите. Няма да се постанова да наемате и обучавате фрагменти, тъй като ще има кой да се занимава в дълбочина със уеб страницата ви.

Нека не подценяваме и непокътнатата сигурност на онлайн магазина ви. Тъй като поддръжката ще бъде осъществявана от опитни експерти, няма заплаха от приключване на сензитивна информация.

И най-после, когато имате въпроси, екипът на NEXT BASKET ще отговори на всеки един от вас. Това ще обезпечи безпроблемната работа на вашия онлайн бизнес.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР