Техническата грешка на държавния зрелостен изпит по БЕЛ не е

...
Техническата грешка на държавния зрелостен изпит по БЕЛ не е
Коментари Харесай

Техническата грешка на матурата по БЕЛ не е важна за окончателната оценка, смятат от СРСНПБ

Техническата неточност на държавния зрелостен изпит по БЕЛ не е от основна значимост за окончателната оценка. МОН е редно да отреди на всички зрелостници 4 точки или да бъде анулирана задача 13 от изпита.
Няма никакво значение дали грешката е при предварителната подготовка (форматиране) на изпита или не е установено по време на отпечатването на учебно равнище. Това обявиха в позиция шефовете и заместник-директорите от Съюза на ръководителите в системата на националната култура в България.

За да сме оптимално точни техническата комисия при отпечатването на дилемите има значима роля за размножаване на материалите, само че не дава отговор за съдържателната част. Нито комисията, нито шефът знаят дали би трябвало да има диаграма към задачата или не би трябвало да има, се добавя в позицията.

При провеждането на изпити постоянно е допустимо допускането на механически неточности. Важното е те да не са от значително значение за окончателното оценяване на явяващите се. В актуалната обстановка, при която за МОН е ясно, че съществува мултиплицирана техническа неточност е напълно подходящо да се вземе решение на национално равнище и това да не се отрази върху оценката на нито един абитуриент, както и да не бъде съображение за оборване на крайните резултати, декларират още от СРСНПБ.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР