Когато има казуси, които са важни за Пловдив и те

...
Когато има казуси, които са важни за Пловдив и те
Коментари Харесай

След Пловдив: Ще иска ли ГЕРБ оставката на кмета на Варна

Когато има проблеми, които са значими за Пловдив и те висят прекомерно дълго време. И общината, и кметът, който би трябвало да поеме водачеството, не се оправят и това се изсипва върху главата на цялата партия, тогава ще би трябвало да се взимат и такива ограничения.

Това съобщи в студиото на „ Тази неделя “ Даниел Митов от ГЕРБ.
-->
Вчера водачът на ГЕРБ изиска оставката на кмета на града Здравко Димитров. Митов добави, че когато се отива на национални или локални избори, водачеството има значение.

„ Разбира се, Димитров е направил и хубави неща. Г-н Борисов сподели през вчерашния ден, че оценяваме работата му все още, само че когато има сходен вид проблеми е обикновено да се изиска оставка “, добави Митов.

„ Казусът с Пловдивския панаир е решен отдавана, в този момент е даден на съда още веднъж, има решение. Определени партии си търсят кампанийни дъвки и някак си това с Пловдивския панаир е претоплена гозба, с която се занимават от години “, съобщи той.

Митов добави, че ГЕРБ няма да желае оставката на кмета на Варна Иван Портних.

„ От 2009 година чувам спекулации по какъв начин ГЕРБ щяла да се коалира с БСП и щяла да върне комунистите на власт. Истината е, че в продължение на толкоз години ръководство, ГЕРБ в никакъв случай не се коалира с Българска социалистическа партия, а тъкмо хората, които употребяват този мотив вкараха Българска социалистическа партия назад във властта и в този момент се пробват да трансферират личните си грехове на наш тил. Няма да се случи това “, изясни Митов.

Той добави, че с Българска социалистическа партия имат идеологически разлики.

„ България с така наречен „ френско предложение “, което е и европейско, отбрани националния си интерес, който стана европейски. Северна Македония би трябвало да разбере къде се намира и в случай че желае да стане част от Европейски Съюз, да работи по европейски. Не може да спираш български жители да влязат на територията на Северна Македония, с цел да празнуват годишнината на Гоце Делчев “, съобщи Даниел Митов по тематиката за напрежението във вчерашния ден.

Той добави, че оттук насетне Северна Македония се слага в обстановка на тежка борба освен с България, а с целия Европейски Съюз и би трябвало да изяснява за какво.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР