Когато говорим за готически блясък в цялата му прелест, едва

...
Когато говорим за готически блясък в цялата му прелест, едва
Коментари Харесай

Катрин Зита-Джоунс ще играе Мортиша в нов сериал за семейство Адамс

Когато приказваме за готически искра в цялата му хубост, надали някой е в положение да стигне класата на Мортиша Адамс. Матриархът на семейство Адамс може да ненавижда всичко розово, което има възможност да донесе лъх на наслада, само че изисканият й дрешник е повече от задоволителен, с цел да заискрят красиви пламъчета в очите на всеки фен на модата.

Затова и за изиграването на ролята й е належащо особено наличие. Като това на Катрин Зита-Джоунс да вземем за пример. Актрисата следва да се превъплъти в облика на Мортиша Адамс в продукцията " Уенсдей " на стрийминг платформата Netflix, с която Тим Бъртън ще дебютира като ефирен режисьор, заяви уеб сайтът Дедлайн.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Morticia Addams (@missmorticiaaddams)

Истината изисква да признаем, че всеки, който е наблюдавал изявите на Зита-Джоунс на аления килим, може да си отдъхне, че беше извънредно време хубавицата да вземе в ръцете си точно тази роля. Твърде евентуално е точно тя да се окаже най-хубавият избор за най-яркия облик на Мортиша. Да погледнем обстоятелствата - има дълга тъмна коса, както и характерен глас, който изцяло й приляга. По-важното обаче е, че звездата си наподобява с героинята си по това, че притежава богата история с черните рокли. Актрисата от дълго време избира черната рокля и никой не може да я упрекна, въпреки всичко разполага с основателна причина: тя е безконечна и несъмнено елегантна, и в никакъв случай не излиза от мода.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Сериалът, определян като тайнственост с нюанси на свръхестествени детайли, ще ни опише за образованието на Уенсдей Адамс в академия „ Невърмор “. Освен с типичния си готически външен тип и черно възприятие за комизъм, Уенсдей ще има и свръхестествени качества, които ще се учи да овладява. Мисията й е да разплете тайнственост, която витае към родителите й отпреди 25 години. Всичко това на фона на тийнеджърските проблеми, с които се сблъсква младата Адамс.

Катрин Зита-Джоунс в ролята на Мортиша е още един метод да освежим и подмладим мнението си за паметната героиня. Преди нея в емблематичния облик с непреходна черна грациозност са се превъплъщавали Каролин Джоунс за сериала от 60-те, Анджелика Хюстън за два кино лентата от 90-те, а най-прясна е ролята на Чарлийз Терон, която я озвучава в анимиран филм от 2019 година.

 
Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас – завръщане от пъкъла
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР