Кога се присъединихте към Групата на Световната банка и какви

...
Кога се присъединихте към Групата на Световната банка и какви
Коментари Харесай

Защо IT кариера в Групата на Световната банка е добра идея

Кога се присъединихте към Групата на Световната банка и какви са вашите професионални отговорности?
Присъединих се към Групата на Световната банка преди няколко месеца, работата ми е обвързвана с асортимент на претенденти за отдел Information and Technology Solutions (ITS) в Центъра за споделени услуги на Групата в София. Центърът бе отворен през 2019 година и дава административна и софтуерна поддръжка за бизнес интервенциите на Групата по света. Центърът за споделени услуги в София разрешава на институцията да обслужва по-добре локациите в разнообразни времеви зони и да продължава да усъвършенства разнообразието в работната ни мощ.

Имам забележителен опит в подбора на личен състав, като последните 5 години са в подборa на IT експерти. Tова, което ме притегли в Групата на Световната банка, бе освен неповторимата опция да продължа професионалната си кариера в региона, само че и да работя в институция с толкоз завладяваща задача - понижаване на бедността и поощряване на споделения разцвет. В допълнение хората, с които се срещнах по време на интервютата ми за работа, са изключителни експерти. Тe са актуалните ми сътрудници - топ специалисти в региона си, каквито са и всички останали чиновници на Групата на Световната банка. Те непрестанно показват главните полезности на Групата на Световната банка: позитивно влияние, почтеност, почитание, работа в екип и креативност, израстване. Те основават работна среда на съдействие и поддръжка и са същински отдадени на работата си.

Продължаваме да разрастваме екипите си и се стремим да привличаме нови гении с богата експертиза и умения за отделите ни Information and Technology Solutions, Treasury и Procurement. Понастоящем търсим стимулирани и въодушевени IT експерти за функции като IT Officer, Security, Risk and Compliance - Security Architecture, Software Infrastructure Engineer, Geospatial Technical Architect, ETL Developer, Full Stack Developer, SAP Basis Engineer и други, както и експерти с бизнес насочени профили като Business Analyst. Можете да се информирате за отворените позиции в отдел Information and Technology Solutions
Какво прави банката привлекателна за претендентите?
- Първо, Групата на Световната банка е реномирана и влиятелна интернационална организация с неповторима задача за справяне с бедността, която се споделя от доста хора. Второ, което не е толкоз явно и нормално, претендентите получават усещания за това по време на интервютата - Групата на Световната банка е в развой на създаване на IT инфраструктурата въз основата на най-новите IT технологии. IT експертите, които стартират работа при нас, ще натрупат опит, ще употребяват и учат тези технологии и те нормално правят оценка тази опция. И трето, те имат опцията да работят по сложни световни планове, които имат отражение върху цялата организация. В центъра в София имаме сътрудници от 14 разнообразни националности и всеки от тях има опцията да придобие интернационален опит, работейки по световни планове, които имат отражение върху доста местоположения на Групата на Световната банка, и посредством съдействие с екипи в други местоположения.
Реклама Какво е значимо за Групата на Световната банка, когато притегля IT гении?
- Конкуренцията да те наемат в Групата на Световната банка е доста огромна. Имаме селективен развой на асортимент и назначаваме хора с експертиза в IT сферата, вложили в образованието си и в развиването на техническите си умения. Търсим хора с интерес към технологиите и нововъведенията, искащи да споделят знанието и опита си, да не престават да получават нови умения и учат нови технологии, да работят със пристрастеност и да желаят да трансформират света. Стараем се да привличаме хора, на които им харесва да си сътрудничат в мултикултурна и разнообразна среда с сътрудници от другите отдели, местоположения и райони и които допринaсят с друга позиция към работата ни и ценят отговорността за постигнатите резултати.
Как да се приготви един претендент, в случай че търси работа в Групата на Световната банка?
- Насърчаваме всички претенденти да се срещнат посредством корпоративния ни уеб страница с задачата и полезностите на Групата на Световната банка, нейните артикули, услуги и стратегии. Друг метод да се запознаете с това какво вършим и по какъв начин го вършим е да ни последвате в обществените мрежи (LinkedIn, Фейсбук, Twitter). Това ще ви подсигурява, че получавате най-актуалната информация и във връзка с най-новите благоприятни условия за работа при нас. Поддържайте обновен професионален профил в LinkedIn, защото рутинно преглеждаме LinkedIn, с цел да намерим квалифицирани претенденти. Отворените ни позиции се афишират на кариерния ни уебсайт. Не всички наши позиции за консултанти се афишират там - за тях проверявайте оповестените ни разгласи в LinkedIn. Кандидатствайте за тези позиции, за които сте квалифицирани, и се уверете, че сте приспособили автобиографията си по отношение на съответната позиция.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Банки и финанси
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР